Jag fattar inte...

Idag är det så hilma viktigt att ha ett visst märke på sina kläder, skor, smink, möbler ypu name it. Jag tycker det är så hiiimla överdrivet. Det är en sak om det är kvalité, men så länge man köper någonting bara för ett visst känt litet märke pryder saken är jag helt oförstådd. Vad är grejen?
Kan någon berätta för mig varför man ska köpa ett rött linne med ett litet märke på framför ett exakt likadant linne utan märke för 4 gånger så lite pengar.

Det är desamma med ridsporten. All utrustning både till häst och ryttare "ska" vara märken.
Som sagt; kvalité= en sak. Endast för märket= obegripligt.

Jag förstår mig inte på det här fenomenet. Du som tycker annorlunda, please, förklara för mig! 

(Jag fattar att det är grupptryck och sånt som påverkar, men någon måste ju börja skapa den "coola" trenden, right?)


Fred Perry 599:-



Vanlig t-shirt, 89:-


Bara en av mina många oförstående ting i livet^^


Polisbesök...igen!

Dagen har varit nice! På morgonen åkte jag in till skolan för att då måla detta omtalade rum jag snackat så mycket om. Vi hade väldigt kul Andreas, Diana och moi, och vi målade exemplariskt bra!
Blev sen bjudna på lunch av Kee innan jag fortsatte in till stan.

(Glömde väskan på parkbänken vid perrongen till tåget. Jag gick på, och inte först ett tag upptäckta jag att jag inte hade väskan. Som tur var stog tåget kvar några minuter så jag kunde hämta den. Vad har börjat hända med mig? 

Jag skulle in till stan för att hämta mitt pass hos polisen i Kungsholmen. Äntligen skulle jag få det tillbaka! Just som jag kliver av tunnelbanan vid Rådhuset ringer mobilen. 
- Hej, det är kungsholmen polisen som ringer. Jag sitter och håller i ditt pass just nu och undra lite när du tänkte hämta det.
Hur stor är chansen?!! Hon kan ringa vilken vecka, dag, minut som helst, och hon gör det precis när jag är i princip där. Vi skrattade båda lite gott åt det i telefonen. Sen guidade hon mig från tunnelbaneperrongen till disken vid polisen (tog kanske 10 min). Vi började snacka på, och hon var jätte trevlig!
- Så trycker du på knappen här utanför dörren så möter jag dig, avslutade hon med.
När jag klivit in genom dörrarna står hon där och vinkar och är jätte glad! Jag blev på riktigt glatt humör, vilken härlig människa!
2 minuter senare kunde jag gå ut med passet i hand, yes!


Diana

Ankan


*Harkling*

Jag skulle vilja ge en liten tuppe ner för de som inte gjorde mitt lilla "beordrade" test. Det är ju kul att läsa sånt man verkligen inte vet om de man känner jue!

Tuppe upp för Soffan! (sofflock.blogg.se) som gjorde det!

Hans, Jullan, Diana och Amanda får ett litet minus =P

hahaha

Har jag förändrats?


-2002


-2003


-2004


-2005


-2006


-2007


-2008

Hur kommit -2009 se ut tro?

Vi måste ofrivilligt ge pengar till staten idag

Tjena!
Kom ut ur duschen för ett tag sen, har varit ute och joggat en sväng på 3 km ungefär, och jag orkade heela vägen utan stopp. Jag blev riktigt förvånad! Har ju inte joggat sen i somras typ! En sak är säker- jag gillar mycket bättre att jogga på vintern (kyla) än när det är sommar. Bra, där kom ett konstaterande också.
Glöm inte reflexer bara!

Plugget var nice. Engelskaläraren var sjuk, så vi sköt fram lektionerna (kan ju göra så i en liten skola, inga hååål) och slutade därför tidigare. Vi tog oss en vända till Täby C för att checka efter bikinisar, men vi konstaterade att det var hel fel säsong. ^^
När vi kom tillbaka till bilen sitter det nått där i rutan, piss, BÖTER!! Vi glömde sätta ut P-skivan, och det belönades med 300:-. Men Kee betalar säkert den åt oss..........=S

Vi började även med rummet i skolan idag! Spackla, tejpa och grejor, kul! Vi stannade kvar några timmar, och plötligt kommer Kee in viftande med en konditorikartong- han hade köpt semlor! =D Så vi 4 som var kvar gottade oss med dem!

Kollar på gamla bilder, kommer kanske ett kollage senare....


Kyss

Det där med att vara beredd har jag aldrig varit bra på...

Har just tagit mitt ett bad för att colla ner lite samt att mankänner sig så hilma uppfriskad efter tycker jag! Iallafall...
...jag hade gått upp ur badkaret och dragit ur proppen. Därefter klädde jag in mig i handdukar och grabbade tag i tandborsten för att borsta dem. Där står jag och gnuggar mina kalkbitar medan jag typ "drömmer mig bort".. Plöstligt säger det; scccchhhhhluuuurp! Den skydige var det sista vattnet i badkaret som slurplades ut i hålet... Jag blev så jävla rädd att jag stack in tandbortsen i gommen på mig så det började blöda....AJ!
 



Jag måste verkligen träna upp min rädla för saker och ting (går det?).
Jag kommer inte ihåg ordet, men det är något "ushali" eller något liknande som Ross säger i Vänner. Har med yoga att göra så man är beredd eller hur det nu är... ^^ Hahah... jaja (Diana, Vicki och Linda vet säkert vad jag menar, haha)

Jag och min onda gom går och lägger oss nu, rakt i säng, för jag har redan skrivit dagbok tidigare ikväll, skööönt!
Nä jusste! Först 50 situps, rygglyft och armhävningar, kvällsträning som vanligt!


Svettiga kyssar^^

Rekord!

Haha, jag vet inte vad som är normalt att ha som läsare, men jag fick iallafall rekord i läsare/tittare igår, 71 st! Hejja er! Glad jag blir!

=)

Kaos i sista sekund!

Jag slutade redan efter lunch klockan elva idag. Men eftersom vi är en sån bra klass så stannade typ hälften kvar för att umgås. :)
Som nog alla redan vet är Sparre Gymnasium en väldigt liten skola, men lika bra som den är liten ;P. Idag fick vi iallafall ett till rum (!) Haha.. Det ska bli ett mys/prata enskilt med lärare/skriva prov man missat så det är tyst-rum. Diana har fått den stora äran att inreda detta lilla rum på 30 m2 (?). Så Andreas Diana och jag fick 1000 :- av Kee (lärare) åkte till Arninge fär att handla! (Andreas fick låna Kees bil). Vi kom fram till att afrikanskt tema skulle vara najs, så vi shoppade tillhörande saker som matchade med det temat, vi hittade en del! =) Vi kollade, och hittade, även en hörnsoffa till rummet.
Hihi, inte barje dag man får göra det i sin skola. Kul hade vi det iallafall!


När vi kommer tillbaka till skolan är klockan 14:54, och då slog det mig; ID-KORTET!!!!! Faaaaan! Idag var min sista dag för att hämta ut mina studiebidrag som kommit som checkar på posten. För att hämta ut dem måste man som alla vet ha en legetimation, vilket jag skulle hämta ut idag hos polisen. När bankerna stängde hade jag kollat, men att jag skulle hämta id-kortet hade jag heelt glömt. För att göra historien mer intressant kan jag informera om att polisen stängde klockan 15:00 idag.
Förstå vilken panik!
Inget id-kort, inga studiebidrag. Inga studiebidrag, inga pengar!
Jag springer in till Kee och avbryter i ett samtal att han genast måste köra mitt till polisen. Vi slänger på oss kläderna, kutar ut till bilen och kör i minst 200 ryck mot Täby C. Förstås ska satans tåget gå förbi samtigt så bommarna är nerfallna...^^
Vid parkeringen slänger jag mig ut ur bilen och springer allt jag har, jag tror fasiken jag tog vart 6 steg i den där trappan... haha. Men....

...jag hann! Är det inte helt otroligt!!?? Allt bra med lärare! Haha


När Kee och jag kom tillbaka till skolan kom vi överens om att vi ska även måla om väggarna i rummet på fredag (vi är ju annars lediga). Kuligt!
 
Pappa mötte upp mig vid banken sen för att hjälpa mig med alla banker, konton, blanketter och blablabla.. Skulle aldrig ha klarat det själv kan jag säga! Jag tror jag skrev min underskrift 8 gånger XD



Det blev ett hilma långt inlägg, men jag var bara tvungen att berätta om mitt kaos idag!

Typ ba

Sitter i skolan och slutar snart.
Har haft psykologi vilket inte var så jätte kul...
Andreas sitter och sjunger.
Snart är det lunch.
Tjena mittmena

Jag har ju glömt...

I fredags när var påväg hem på tunnelbanan från studentskivemötet tyckte jag att jag kände igen en röst (satt nämnligen och halvsov som en säck potatis). När jag kollar upp så sitter självaste Johan Rheborg och snackar i telefon precis mittimot mig.
Det tycker jag var lite halvkul^^





Glöm inte bort att filmen Kenny Starfighter har premiär i februari, får icke missas!

Kanske för dig? Men inte för mig.

Tjingeling pling!

Idag har det inte hänt särskilt mycket... plugg och typ åka hem...^^
Därför tänkte jag dra lite hiss och diss itsället, =)

Dagens hiss: Lagomlånga bussresor
På morgonen eller eftermiddagen tycker jag alltid det är skönt att åka lite längre bussresor (vilket jag alltid gör). Resan brukar ta 35-40 min, och det är perfekt för att ta en tupplur innan det är dags att gå av igen. Väldigt skön sovbreak!

Dagens diss: Boxertrosor
Många har så goda ord sagt om boxertrosor för att de är så sköna att ha på sig, men jag är precis motsats. Jag tycker de är jätte obekväma. Att ha lite läckrare hotpants på sig är en sak, men boxer, nja, inte för mig.


Snygga och sköna


Snygga, men tyvärr inte lika sköna...

Barn fortfarande?

Jag tvingade mig igenom psykologiläxan ändå, ska skicka in den nu. Vi skulle skriva om "transitional objects", övergångsobject i livet. Alla har ju någon sak som stod/står dem nära såsom en snuttefilt, gossedjur, docka osv. Jag har en mjuk "docka" som min mammas kusin i Holland sydde till mig när jag avr liten. Jag döpte henne till Liselotte och hade med henne nästan överallt. Det blev ju som en trygghet.

Hade Du ocskå någon sådan övergångsobject?



Godnatt

Dötid

Måste göra psykologiläxan till imorn, men jag paallar inte! Trögt och omotiverad är vad det är. Så jag gör en till lista istället, hihi...

5 sanningar om mig...:

- Jag har aldrig kokat ris
- Det enda jag inte äter är grädde, soltorkade tomater, hamburgarkött, majonäs och lever
- Jag har varit med som bild i ett korsord
- Jag har aldrig slängt ett skräp på marken
- Jag har aldrig laddat ner någonting från internet

Nu vet ni lite mer om mig, heheh

Jag "beordnar" att förljade 5 personer gör samma sak! =)

sweethanna.blogg.se
sofflock.blogg.se
juwlea.blogg.se
wuclas.blogg.se
mypathinlife.blogg.se


List-tajm!

Ja, många säger ju (bland annat Soffan) att det är bra att skriva listor. Nu känner jag verkligen att det är dags för list-tajm för att få lite mer koll på läget nu innan Malaysia.

- Hämta mitt pass
- Hämta mitt id-kort
- Hämta ut alla mina studiebidrag som har kommit som "checkar" på posten hem
- Skaffa betalkort
- Öppna nytt konto samt sparkonto
- Ta alla sprutor och mediciner (en spruta klar, check!)
- Planera upp vad jag ska göra med mitt projekt i Malaysia
- Göra min psykologiläxa på engelska till på måndag

...vad jag kan komma på nu...ahhh, stressigt!


Jag överlevde!

Idag var jag i Täby C med Soffan, och lite senare kom även Sara med och sällskapade, trevlans! Huvudakten var att jag skulle vaccinera mig mot Twinrix (spruta) och Dukoral (dryck). Jag var faktiskt inte så nervös, trodde jag skulle skaka som ett asplöv.. Kanske jag börjar komma över min skräck för sånt där, har ju inte svimmat på jätte länge nu! Och det gjorde jag inte idag heller. Första gången jag inte svimmat när jag tagit en spruta typ, allt gick finnemang. Säkert bara för att Soffan var sånt oerhört bra stöd! (Y)
Så 1/3 sprutor klara!

Gick sedan runt och försökte hitta en ny plånbok jag och Soffan, min stulen, Soffans utnött. Soffan hittade en mycket fin, men jag fäste mig inte vid någon, ska fortsätta kolla runt. Får väl fortsätta använda Kajsas gamla ett tag till...hmmmf...

Nej men... vi hörs imorn!




Har typ köpt hem mitt egna lilla Apotek^^

Lär dig planera bättre Hanna

Är fredag idag vilket menas med att jag är ledig- najs. Men ändå gick jag upp i relativt bra tid för att hinna träna innan jag skulle iväg till stan. Vännerna från klassen och jag ska nämnligen kolla studentskivaställen med studentmäklarna. Jag stressade som sjuttsingen för att hinna med bussen 12:05. När jag väl kommit in och står med mascara, jeans, äpple och örhängen i händerna ringer Linnéa och säger att mötet är flyttat en timme framåt...

Jaha, så då fick jag istället lite tid framför datorn och typ...andas ut.


Tandläkarhjälp, ha, what a joke!

Okej okej, jag hade fel om semeldagen, den är tydligen 24 februari, men what ever. Det var sameldagen för mig iallafall igår! =)

Var hos tandläkaren idag på förmiddagen, jag hade tydligen 9 hål!!! :O Men alla var tydligen gamla och hade "reparetat" sig själva, så jag behöver inte borra. Det som var värre var min käke. Har ju haft problem med vänter käkben ett tag nu (den knakar och "hänger" sig..), och jag hann inte ens säga det själv förrrän hon sa det:
- Ehh, har du ont i din käke eller nått för den är väldigt sne.
Se där ja, då kanske jag kan få den fixad tänkte jag hos en specialist eller nått, men då tänkte jag fel. Jag fick ett kopierat suddigt papper där det står övningar jag ska göra med käkbenen för att mjuka upp den... Tack Folktandvården!  Super bra!...noooooot!

Nu ska jag snart äta hemlagat paj, mums! Älska paj!


Fotar sin egna käke är jag det, XD Har inte sett det själv förrän nu faktiskt. Ofta man gapar framför en spegel liksom^^

Semmeldagen!

Tjillevippen allesammans!

Idag har vi pratat en massa om Malayisa i skolan. Vart vi ska sova, vilka städer, akteviteter, sevärdheter etc vi ska se.. Men jag ska nog inte ta upp dem för då kommer alla bli så avundsjuka ;P

Efter skolan drog jag till polisen med far min och ordnade ett id-kort (hört det förr?). Jag säger bara omg!! Har aldrig sett en fulare bild! Får ha ursäkten att det regnade/snöade precis innan jag skulle ta kortet så håret låg som en...blääää!!!

Hallå, det är ju semmeldagen idag! Jag hoppas alla har fått i sig varsin semla eller två! För min del blev det en till efterätt, MUMMA! (Om man tar bort grädden givetvis! Endast bröd, mandelmassa och florsocker är tillåtet på min semla!)


Seg måndag..trött

Idag börjar sista terminen på gymnasiet, jippi... och neeeeej! Vill lämna plugget (okej, jag vet att plugg i sig inte kommer ta slut för alltid, men för ett tag), men jag vill inte sluta skolan och stämningen!

Jaja, iallafall 4 ½ månad dit. Har iallafall bokat flak och studentskiva idag, mer information om det senare. =)

Ikväll är det idrottsgalan, och det mååste man ju bara se! Hejja Roffe till jerringpriset! Eller någon i friidrotten!





Förebilder...

Puss på er

Ps. Passet är nu påväg! Tumme upp för det! Id-kort ska göras imorn^^

Livet är krångel.. hur ska jag planera upp det?

Sitter och läser en massa om mönstring, lumpen, värnplikt och allt det där. Hjärtat bultar allt hårdare för varje mening jag läser antingen av panik och ångest eller "glädje". Just nu är jag vääldigt treksam. Inte för att det är hårda träningar, tidiga mornar, sena nätter etc. Jag är inte ens själv säker på varför jag känner sån ångest för det. Kanske för att jag är rädd för att slungas bort ett år från sin familj och sina vänner eller så kanske det är att det inte är något för mig helt enkelt.

Rekord i mönstrande tjejer

Torsdag 08 januari 2009 15:57

Rekordmånga tjejer vill göra lumpen i år. Hittills har 2 238 tjejer fått en tid för mönstring, och försvaret hoppas ta in dubbelt så många innan året är slut.

Källa: P3 Nyheter


(Tänk om jag inte sökt, då hade det varit 2 237! Haha)

Nä, nu ska jag allt ta mig en funderare eller två... 


"Nu är jag slut som artist..."

Har just bearbetat klart mitt religionsarbete om dödshjälp, mycket intressant (ej ironi). 12 sidor blev det tillslut, nu är jag slut...

Vill tacka Hans för den fina tjejmiddagen igår med den otroligt goda lasagnen, trevligt sällskap och härlig sömn. <3
Hoppas även att Emma ska ha någonting snart igen så jag kan få träffa lille Noah längre! (träffade henne i Täby C i fredags). Dumt att middagrna krockade!

Tjao!

Om du orkar läsa mina "polishistorier"....

Som säkert många vet som läser min blogg har jag blivit av med mitt pass för att polisen har tagit det för ca 1 ½ månad sen. Jag tänker inte gå in på hur och varför, men de har fortfarande kvar passet iallafall. Jag försöker just nu att få tag på det igen för jag får tydligen inte göra ett nytt än. ^^

Som jag skrev igår skulle Soffan, Sara och jag gå ut i fredags och dansa för det avr så länge sen. Jag hämtade ut mitt id-kort på eftermiddagen hos polisen (äntligen!!) Nu kunde ingenting stoppa mig!....trodde jag ja...
Vi var hemma hos mig innan vi drig ut för att göra oss iordning osv. Vi tar oss in till T-centralen där vi skulle gå på toa. Toaletterna hade just stängt, men vi fick slinka in ändå. Jag går in på toaletten och lägger plånboken på "toarullshyllan" medan jag göra det jag ska. Jag sitter och tittar å den hela tiden för att inte glömma den. Jag har ngen aning om hur jag lyckas, men jag glömmer den.
MAX 5 minuter senare kommer jag på det. Vi springer tillbaka och den ligger inte kvar. Vi frågar alla, vakter, Pressbyrån, ICA, blablabla utan reslutat.

VA FAAAN!!! Plånbok, pengar (~200 kr), busskort, id-kort, alla andra kort och lappar man har i sin plånbok för att spara!

Jag ställer mig och storbölar mitt i T-centralen (inte så konstigt...). Himla tur att jag har sånna bra vänner som Sara och Soffan som inte kunnat varit mycket mer stöd! Så de var villiga att åka hem tillsammans med mig.
Det var det utekvällen det....

Men tro inte det tar slut här inte. Dagen efter polisanmäler mamma och jag det, och senare på eftermiddagen ringer de upp. Då står det i deras dator att jag inte har hämtat ut mitt id-kort, så det finns inget id-kort att spärra. Asså, jag tror jag dör! Varför händer allt detta mig, det måste betyda något..... Hon skulle iallafall försöka reda ut det (jävla förvirrade poliskärring som jag hämtade ut id-kortet från).

Jaha, imorn blir det nog en del ringande och fixande, jag orkar inte...

Nu har jag klagat av mig, har säkert glömt något... Tjejmiddagen var iallfall mysig! Så det jämnar väl nästan ut sig...



Jag hann ju inte ens ta ett foto på det... =(


Jag som ska ut och resa snart!!

Hos Hans!

Har just kommit till Hans för här ska bli tjejmiddag minsann! Vi blir väl runt 10 pers som kommer ha ett väldans great time.
Ska berätta senare om allt drama och otur jag har/haft som har med polisen att göra, ahhh, sluta ge mig otur!!
Men nu ska jag istället vara lite social med de andra.
Hörs senare!

ps. Linda hälsar!


Snodde en bild från Hans, brödet har hon själv bakat! MUMS!

Ska snart iväg

Ska snart dra mig mot polisen i Täby för att hämta ut mitt id-kort.
Ikväll ska jag använda det genom att gå ut med Soffan, Sara och några till.
Det ska bli attsingen så kul eftersom jag inte gått ut sen min födelsedag.
See ya later aligator!

Ska bara säga att...

...vissa sånger älskar man bara!
Jag älskar:
California dreamin med The mamas and the papas 
Fruktansvärt bra.



Vi som ska med till Malaysia


Linnéa

Emma

Tarre

Patrik

Emilie

jag

Diana??
Jag hoppas!

Värsta megajättesuperfinnemangabra gänget!

Love

YES YES YES!

UNDERBART!

RESAN ÄR BOKAD!!

MALAYSIA, HERE I COME!

20 FEBRUARI- 12 MARS





Åker dit med skolan; Emilie, Linnéa, Tarre, Patrik, Emma, Kee och jag. Ska göra klart mitt projekt där nere.
Underbart!

Skolatajm

Sitter i skolan och har filosofi.
Hörs senare när jag kommer hem.
Åker till Täby först.
Tjohej!

Lyxmellanmål

Måste bara säga en sak att jag just fick nygräddade våfflor av min kära syster.
Me like bra dagar.


Detta minus grädden är toppen gott!


Filosofisnack- lite spännande och sant

Jahopp, har nu kommit hem efter min första skoldag efter lovet. Började ju idag som sagt. Känns som det var ett bra tag sen man var i plugget, vilket är en mycket posetiv känsla! Var iallafall kul att träffa allihopa igen! *pöss*

Hade filosofi i 3 timmar och 10 min idag uppdelat i två lektioner. Ganska segt, men en del saker togs upp som jag tyckte lät bra i mina öron. (Just nu pratar vi om exstensiella frågor och om en massa filosofer som har olika teorier om livet).


Läs om ni orkar, men jag tycker det är ganska intressant och ger en tankeställare.

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund.
Att inte våga är att förlora sig själv.


Varje ögonblick i livet spelar roll. Man ska leva livet så att man kan önska sig evig upprepning av livet om och om igen.

Människan skiljer sig från andra existenser genom att vara medveten om sin existens.

Att vara människa är som att vara skådespelare och plötsligt kastas in på scen utan regissör och manus.
Endast vi själva kan bestämma våran roll, och hur vi ska spela den.

Den oärliga människan är som en segelbåt utan roder, driver dit vindarna blåser.



Stressad!

Ska snart snart iväg till Linda och hämta upp Hans på vägen. Vi ska ha mys kväll och förmodligen kolla på några Vänner-avsnitt blandat med en massa tjejsnack, me love. Har också lite naturgodis med mig vi ska mumsa på!

Har precis satt upp tre lådor till i min garderob. En stor garderob måste ju typ vara drömmen (för att inte låta allt för ytlig^^) Haha. Att det känns som sin garderob är en klädaffär i sig själv... Usch vad bra man kan ha om man hade mycket pengar. Önskedrömmar..;)

Shiet vad förvirrat detta inlägg blev! Är oerhört stressead för nu väntar far min i bilen...

Ahhhh! Ses imorn!


Nu så lite städning på det^^

Varför ska man vara snygg när man kan vara moi?











Glasstajm!

Har just kollat på Let´s dance och äter nu glass med cappuccino-smak- MUMS!




Rekomenderas varmt!

Nytt jag...typ

Åkte halv tolv bussen till Täby C för att klippa mig. Det blev ingen vidare förändring, så modig är jag^^. Därefter gick jag till polisen och mötte upp far och syster för att göra id-kort. Jag ser ut som en uppsvälld mullvad (trots att jag bad om att få ta om kortet) och underskriften blev jätte ful. Jaja, nu är det fixat iallafall. Tror jag måste göra ett nytt pass också, får göra det nästa vecka.

Har just kommit hem från storshopping på Coop.
Ikväll börjar ju Let´s dance, ska ni kolla? Det ska iallafall jag med en skål naturgodis som jag samtidigt kan proppa i mig! 

 






För Soffans skull ;P

Miss the summer...











Skiet vad mycket bilder jag lägger upp på mig själv har jag märkt. Måste bli ändring på det!

Joggingtur...eller inte...

Himla snöstorm det var idag då! Hade tänkt att ta en joggingtur, men det fick man ju inte det minsta lust med när jag kollade ut genom fönstet- snöstorm typ. Så jag kurade istället ihop mig i fotöjlen framför tv:n den mesta del av dagen... :S (Skulle varit najs att sitta framför brasan, men jag orkade inte hämta ved).

Har iallafall bestämt hur håret ska bli, få se imorn om jag blir nöjd eller inte... Eller, det kan nog inte bli värre än nu föresten! Haha


Grr...

Fräscha till mig innan plugget...

Har just klivit upp *generad* ochska dra mig ner för att äta lite frukost! Dagen väntar väl ridning och så ska jag även beställa klipptid. Jag hoppas de har en ledig tid på fredag innan jag tar leg-kortet hos polisen ;).
 
Hörs senare!

Godmorgonpussar!



Nikita hair tycker jag är en jätte bra frisör. De är visseligen inte jätte billiga, men desto trevligare personal och bättre resultat. Finns i Täby C.

Därför ska man anteckna i datorn....

Kom hem från träningen för en stund sen och proppade just i mig en ost och gruk-macka. Har även fått lite smått panik för att en av mina anteckningsböcker är helt borta! Där i hade jag vad jag är skyldig andra, och vad andra är skyldiga mig. Jag känner mig totalt förvirrad. Försöker komma på vad som var skriver, har kommit upp i två saker. Heja mig.

Tänkte dra dagens hiss och diss också i allt klagande^^

Dagens Hiss: Bestämmelser
Jag tycker det är så skönt att något är bestämt, bekräftat, planerat. Pappa och jag har kommit överens om att fredag är en bra dag för att skaffa min efterlängtade legetimation hos polisen. (Nu när jag inte har något pass heller så är jag ett stort identitetsmysterium.)

Dagens Diss: Skador
Hans lilla pålle var varmt i ett framben idag och kunde inte vara med på träningensom var ikväll. Det var enormt mycket tråkigare utan henne. Miss...


Hans och Olympus (Olle)

Hjälp!

Skulle vilja ha lite åsikter och tyckanden! Jag ska klippa mig..:

- Ska det bli kort?
- Kortare?
- Lugg/snelugg?
- Spare till längre?

AHHHH, vill verkligen göra en förändring!!



Kort? XD



Spara till längre?

Eller bara lite kortare kanske..hmm..?

"Godmorgon"

Jaha, nu sitter väl de flesta i skolbänken och häckar. Men inte jag minsann! Jag gick upp ~12 idag (lite för sent för min smak^^) och sen har jag städat och ätit frukost sen dess.
Stackars skolbarn...

Ikväll är det träning igen, det ska bli sköj!

Konstig uppdatering det blev..

Tjo!



"ps." jag tycker alla dem som har blogg ska lägga upp fler bilder i sina inlägg..roligare att läsa! =)

Dagens hiss och diss

Dagens hiss: Människans automatiska väckarklocka
Ja, vi har ju faktiskt vår egna väckarklocka i oss, iallafall jag. Om jag verkligen vill komma upp en särskild tid och inte senare, så vaknar man också då. Det funkar dock inte när det är skola. ^^


Dagens diss: Julekänslans slut
Jag tycker alltid det är lika trist när julekänslan silas bort allt mer efter julafton. Plötsligt känns julsakerna väldigt konstiga och obekväma från att de tillgjort en väldigt trivsam och mysig stämning i alla hem. Tur att det är lite vitt ute fortfarande.




Trötter

Igår var jag och fikade men Vickan, Hans och Limpan i stan. Jag hittade lite saker på rean (vilket alltid är najs) och sen drog jag, Vickan och Linda till ett hus Vickan passar denna vecka i Brottby. Vi hade en jätte mysig kväll framför en film med lite middag vi köpte med oss på vägen. Jag åt världens bästa soppa, rekomenderas!!! Bara att värma i micron!


Tyvärr var jag tvungen att åka redan runt halv tolv då jag skulle tävla idag. Fem var klockslaget jag skulle gå upp, men jag vaknade klarvaken klockan fyra redan och kunde inte somna om. Verkligen inte likt mig!
Tävlingen var i "Stockholmstad" och det gick bra! I 110 cm kom vi fyra av 66, så jag är nöjd!



Nu är jag bra trött, tur att skolan inte börjar imorn för min del utan på måndag! Phu!

I did it!

Hej svej!

JAG HAR GJORT DET! Jag är inte en lien mes längre (iallafall inte lika mycket). Jag tog mina två hål i öronen! Woohoo! Det var Soffan och Becca som puchade mig till att göra det. Jag vet ju själv att det inte gör så ont, men ändå så blossar jag upp mig något otroligt. Han som tog hålen tyckte jag var väldigt töntig och nämnde det några flertal gånger... Jaja, klart nu iallafall! Nöjd!

Efter det drog jag direkt till Natta och åt samt kollade på film. Det var mys att träffa henne igen, blir ju konstigt nog inte lika ofta längre^^. Vi såg på 1408 vilket vi alla tyckte var en ganska dålig film, men vi hade väldigt kul iallafall och skrattade gott åt andra saker! Härlig familj! :D



Nu är det bara ett till på andra örat som saknas :)



Lite obehaglig, men finns bättre, right Natta?

Bilist!

Ja, det är så sant som det är skrivit. Idag blev jag en bilist. Hihi.
Efter att jag och pappa övningskört (på en väg fram och tillbaka) frågade han om jag ville köra hem. Yes, vilket framsteg!
Känns som att jag klivit upp ett trappsteg till körkortet vilket känns super! Sakna men säkert kom vi hem, och då står mamma beredd med kameran. Hon hade tydligen noterat redan på vägen att det var jag som körde....hmm, undra vad det kan betyda...? ; )

(Jaja, jag vet att typ alla andra redan gjort det), men ändå!

Nu håller jag på att klä på mig för att åka till Täby med Soffan. Jag ska ju köpa pelesent till Hans som fyller 19 idaaag!

Hörs senare!

Kramis kramis!





Skitig bil...hmmf


Inte först vi kom hem upptäckte vi att övningskörningsskylten hade ramlat av...upps!

Fan att man ska vara ofrivilligt mesig!

Sitter och kollar på lite bilder på bilddagboken och facebook och lägger verkligen märke till dem som har flera hål i öronen och tycker det är såå fint! Frågan är bara när jag ska våga ta steget och göra desamma. Jag tog ett hål i vadera öra förra året för första gången vilket resulterade (inte helt överraskande) en avsvimning.
Nu vill jag gärna ha tre hål i det ena och två i det andra. Men jag vågar typ inte!! Inte en svimning till!

Äsch, men lite puch från andra kommer det nog gå..i hope. :)

Jaja, nog om det. Imorn ska jag till Hans (Hanna) på 19 års kalas! 19!!!!! Härrejösses, jag fyllde ju just 18 år liksom...
Men....

MASSA MASSA GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE HANS!



love

Dagens hissa och dissa...

Tänkte dra sån här hissa/dissa, ros/tistel, najs/bajs...osv osv.

Dagens hissa är:
Understället- Det håller verkligen värmen bra när det är kallt.

Dagens Dissa är:
Att man inte kunde se alla avsnitt av "Julens Hjältar" på youtube.com- Jag började att kolla på de två första, sen var de slut. Det är inte okej! (Måste ju sysselsätta mig med nått^^)

Under 2009 ska jag...

- Ta studenten med bra betyg.
- Skaffa ett jobb.
- Bestämma om jag vill gå lumpen eller inte.
- Bättra på träningen.
- Bli mer spontan.
- Läsa fler böcker.
- Njuta av livet mer.

Säkert mycket mycket mer, men det var det jag kom på nu.

Vad har ni för planer?

Pöss


2008!

Jepp, nytt år!


Igår hade jag det mys! Vi var 12 pers hemma hos Soffan och firade med trerättersmiddag, skojiga lekar och champagne vid tolvslaget till en massa fyverkerier! Alla var så fint uppklädda och det var lagom fest liksom. :)
Jag tog halv tre bussen hem, alltid skönt att vakna upp i sin egen säng.

Idag väcktes jag med en ännu sämre bärande rygg. Det har blivit en helsittade dag framför Vänner då jag inte hade något vidare val. Pappa ska massera mig senare ikväll tillsammans med linement och Voltaren så hoppas jag att det käns bättre imorn.

(Det var btw första gången jag såg sista avsnittet av Vänner...)




Chandler är bäst

pöss

RSS 2.0