Bäst och värst med lov

Vilken seg kväll det här är.  Jag får den där känslan att det kittlar i fingertopparna- måste hitta på nått!
TV:n har jag tröttnat lite på nu (HÖR OCH HÄPNA!!!) Jag som är den mest nördiga TV- människan i världen, det är verkligen nått som inte stämmer här ^^. hehe

Imorn ska jag iallafall träffa Hans och Limpan, på torsdag en annan speciell person och på fredag Beccas maskeredfest. Phuu, jag har lite planer att njuta av iallafall!

Love H







Jaha, nehe, eller?

Hej hopp!

Idag fick jag ett hål i handflatan av osthuveln. Hur man kan lyckas med det vet jag inte, men det gör iallafall lite småont, haha.

Usch, jag har verkligen blivit "lovlat", jag orkar ingenting. Sitter bara och gör ingenting, det är inte jag! Jag är den som hoppar runt, skriker och tränar, vart har den Hanna tagit vägen? Jag tror jag saknar henne lite....
                                        






Where is the crazy woman?


...

Ett faktum är ett faktum, hur mycket man än vill ändra på det...

Vill ha åsikter!

Tycker du att hål i naveln är snyggt eller fult?

Skriv din åsikt är du gullig!

Tips?

Ska gå på maskerad på fredag, några tips vad jag kan klä ut mig till?

/H

Låt drömmen bli ett livs mål

För några veckor sen så gick det upp för mig att jag verkligen vill göra lumpen. Jag har ju alltid varit intresserad av fysisk träning och röra på mig i överhuvudtaget. Dessutom har jag ju en dröm om att bli polis senare i livet, därför skulle lumpen vara en väldigt bra förberedelse och merit till sökningen till polishödskolan.
Så...för ca 6 ½ min sen sökte jag till lumpen!

Vi får väl se hur det slutar.....


Pling plong! ..(?)

Äntligen lov! Det är skönt både för att det är lov och ledighet, men det betyder även att man är ensam hemma (i vissa fall tillsammans med Kajsa), men det är iallafall skönt!
Tog en sådär-lång-promenad med Tiqulia efter det jag vaknat, jätte skönt väder med friska vindar, mmm!

På eftermiddagen traskade jag iväg med Ella till granngården Stångberga där hon skulle bli känd och klämd på av en kiropraktor. Massera, och få bort spänningar i kroppen samt några knak här och där innan hon fick de läskiga nålarna instoppade i sig. Tycker det där ser väldigt obehagligt ut även om jag har hört att det hjälper, jag hoppas det gör det även på Ella. :)

Har just vaknat för en stund sen (var så hilmas trött!), så ska snart ta mig något att äta tror jag minsann. 
Kajsa har finally fått sin hus- tapet uppsatt på väggen i sitt rum av min duktiga far, så nu är hon och Ida fullt upp med att fixa det, trevlans att träffa Ida, var ett bra tag sen nu....   


Kokyssar!

(Bilden har inget med oss att göra)

Vad vill söndagar??

Idag har det varit en tråkig dag. En dag det bara går att klaga på för att man själv inte känner någon glädje alls. Man är irriterad på allt och alla fast man egentligen inte vill vara det, man bara är det ändå. Tankarna handlar om sånt man vill ha, istället för det man har. Det negativa tar över det posetiva. Jag lovar att det beror på att det är söndag. Det spelar ingen roll om det är lov, söndagar är typ gjorda för att vara den deprimerande dagen.

- Skit tråkigt väder.
- Ställa om klockan så det blir ännu mörkare.
- Det var skit tråkigt att rida idag.
- Inget gick som det skulle.

Det är då man bara vill lägga sig ner och vänta tills dagen är förbi och harmonerna har lagt sig... Jag tror det börjar ge sig litegranna nu iallafall för nu är jag på bättre humör igen!
Jag har just kommit tillbaka ifrån att ha övningskört med pappa och det gick riktigt bra! Kom upp i femmans växel nu och växlade ner... uhhhhooo, utveckling!!! hahhaha

Snart är det måndag. Ny dag, nya tag och nytt humör, yeay!

Hoppas ni haft en mer kul söndag...

Kyssar


Ibland får man känna sig tjock och ful helt enkelt...

Danmark - 07

Ääälska!!

Jag älskar ett band, har alltid gjort och kommer alltid att göra....

-ABBA!!!


Tjuvlyssnat

Har inget att göra, läser lite på tjuvlyssnat.se

En kille lämnar fram sitt leg till dörrvakten.
Dörrvakten: Nej, det här går inte du är ju bara 17.
Killen: Va? Få se! Men åh, jag har visst tagit min tvillings leg. Han är tre år yngre än mig men vi ser likadana ut. Kan det inte gå ändå?

Överraskningar, det är något jag gillar

Jag älskar att bli överraskad! Det spelar ingen roll om det är något litet eller stort, saken är nästan ovesentlig, det är tanken som jag gillar! Att någon ägnat sin fina dyrbara tid till att planera något för att göra just mig glad.
Just den känslan fick jag imorse när pappa kommer in med frukost på sängen till lilla jag. Jag blir så glad att det känns som att leédet är uppe i öronsnibbarna och man upprepar ordet "tack" minst 156522 gånger som verkligen kommer från hjärtat varje gång man säger det. Det är det livet går ut på, ge och ta!

Så dagen började ju redan då väldigt härligt! Mitt på dan ringde Soffan och frågade om jag ville sällskapa över en film, och det säger man ju inte nej till! Lite snack, naturgodis (vilket börjar bli en stor favorit för mig!!) och en bra rolig film, härligt!
Åkte hem lagom till att nästa middag ska hållas för mamma här hemma, men idag var det vännernas tur att bli bjudna... blir på något sätt mer avslappnat då... :)
Gick upp för att breaka lite av allt skitsnack just nu :P .Sitter med ett gott glas vitt vin och underhåller mig lite framför datorn en liten stund innan jag går ner igen och fortsätter umgås. :D 

Hoppas ni också fått en bra början på lovet!

Love to you all!

Världens bästa pappa


Godkväll!

Fredagkväll

Igår var det fullt ös här hemma, och med det menar jag 20 släktingar som kom hit på kvällen och åt för att mamma fyller år idag!
Grattis älskade mor!
Men det var en trevlig kväll, eller..jag typ halvsov halva kvällen för att jag avr så trött! Jag hade hållit igång sen nio på morgonen med att städa hela huset samt gårdsplan... Hade suttit en gång under hela dagen; när jag åt en tallrik filmjölk till mellis. Fan, det där med regelbundna måltider är jag så dålig på!!
Måste tigga bilder från syrran som var fotograf under kvällen...vi hade ju faktiskt finbesök av släktingar från Holland till och med! :)

Somnade på direkten sen....

Kyss

Släpp lös oftare!

Någonting som är så hilma skönt är att gråta. Bara släppa lös alla eländigheter, sorgligheter och agritioner som man har inom sig, istället för att bara hålla allt inom sig som man oftast gör. Det är tugnt att bära och gör det bara jobbigt för en själv och andra.
Fan, man behöver inte bita ihop och kämpa hela tiden, ibland får man faktiskt bryta ihop och komma igen! Vad tjänar man egentligen på att bara känna sig irriterad och svag hela tiden vilket gör att man bara klankar ner på sig själv ännu mer.

Att gråta är en otrolig befrielse, varför gör man det inte oftare? Känslan efter kan vara så otrolig skön och avslappnande, iallafall för mig. Det känns faktiskt bättre att bara skrika ut, banka kudden gul&blå, kasta boken i väggen eller drämma igen dörren. Då man känner att en del av agritionerna bara försvinner.
Det hjälper.



LOV...snart!

Har just kliv it genom dörren, nu har jag loov! I och för sig har jag en engelskauppsats som ska lämnas in imorn på 3 sidor, jag har skrivit en halv...Men jag känner ingen press, jag klarade av matteprovet idag ganska bra (svarade iaf på allt^^) så jag är glad!

yeay!


Ja ba: Va?

Håller fortfarande på att plugga matte c till provet imorn, men har nu bestämt mig för att ge upp och försöka sova lite istället. Jag lovar att om jag ser ett till mattetal nu kommer jag spy asså, dessa siffror som alltid blir fel, jag blir gaaalen!
Jag hoppas jag inte får mitt första ig imorn..........

Looove "mattegeniet"

Nä nu blev det sömnigt värre!

Regnigt värre, iallafall imorse. Jag lovar att det inte är lång tid kvar innan jag måste vada ut i hagen med lera upp till knäna för att hämta in hästar som springer ifrån en...usch, fördjävlig tanke! Hua....

I skolan hade jag inte bara ryggont, utan var otoligt trött! Jag var som en zombie som gick sömnigt runt, utan att riktigt ha koll vad som hände runt omkring mig. ^^
Iallafall kollade vi på en låångttråkig film på filosofin idag...som jag somnade på. Jag verkligen ansträngde mig för att hålla ögonlocken öppna iallafall, lyssnadet var ju totalt omöjligt att koncentrera sig till. Tillslut fall jag in i drömmarnas värld för 5 min innan jag "kom" tillbaka...Pinsamt, eftersom läraren både såg och kommenterade det gärna flera gånger lite irriterat under dagen :S .
Jaja, jag sköter mig alltid annars (i skolan iallafall ;) ), måste få vara mänsklig ibland!

Soffan åkte för en stund sen efter att ha varit ett oerhört trevligt sällskap, tack Soffpropp!

Ska snart äta panniksar med äppelmos, mumma!

Love

Hanna Greta Elisabeth Pauli



Gratisreklam^^

Hallojsan!
Jag glömde uttala mig om igår att jag fick en sträkning eller något liknande i ryggen under tävlingen igår. Från inget till att det kändes som att någon stack kniven i mig, fanken, det gick inte att hålla tillbaka tårarna där..^^
Kunde knappt röra mig igårkväll och imorse, jisses! Jag har haft ryggskott två gånger tidigare och alltid haft problem med ryggen, järnspikar också, det gör så satans ont!

Proppade i mig voltaren och alvedon imorse, och vilket mirakel! När jag kom till skolan 2 timmar senare var det i princip borta, hela otroligt vad lite muskelavslappnade och smärtlindring kan göra!

Det är fortfarande något spänt, men jag är glader, KAN GÅ I TARPPAN IGEN! haha


Seger!

Idag var jag och tävlade på Skånsta (som ligger i Åkerberga typ), så det var väldigt nära, skönt! Det var Ella som fick följa med och hoppa idag.
Hade startnummer 76 av över 80 starter och slutade 8:a i 100 cm, inte fy skam. :)
Då blev jag med i lagklassen tillsammans emd tre andra från Stora Wäsby, jag var sist ut av oss i laget. Slutade med att vi kom till omhoppningen och vann...av 19 lag, så det är inte fy skam det heller!

Ellas första seger, och Ellas första vinsttäcke, yeay!

Hon har varit så snäll och skött sig hela dagen, oerfaren som hon är, gumsan!
Jullan var även där och kollade på sin ridhäst som tävlade, trevlans att ses igen, var ett teg sen nu (igen)....

Kom hem med två rosetter, två plaketter, ett täcke och 3 biobiljetter rikare.

Vad har Du gjort idag?



f.v Johanna, Jennifer, Rosanna och jag

Spontanitet- me like

Igårkväll smsade Hans (påminner än en gång att det är Hanna)  och frågade om jag ville komma över på lite skitsnack och vin, och det säger man ju inte nej till! Haha. Jag älskar verkligen när jag göär saker så där spontant!
Så jag och även Linda tog oss till Hans poch umgicks kvällen lång tills det var dags att åka hem. Jag skulle tävla dagen efter så kunde därför inte sova över... trist... men det blev en toppen myskväll vi ska göra om, tror vi bestämde på höstlovet, right brudar?

ÄLSKAR MINA VÄNNER!!

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

Bilden är 1 ½ år gammal....

Min sköna böna innan studentmötet


Klippa, klistra, klippa, klistra, klippa.....

Igår var jag till skolan till sex som jag redan berättat för att göra bildkollage om Dublin. Här är några sidor vi ska göra till en stor plansch (hur 17 stavas det..)

klippa, klistra, klippa, klistra, klippa......













fint va?

JA, JAG GÅR I TREAN I GYMNASIET OCH INTE I FYRAN, JAG VET!

Härligt med fredag!

Nu sitter jag här framför datorn (och tv:n) efter att ha tränat, dagen brjar på något sätt bra när jag rört sig tidigt på morgonen, även fast det är en innan att gå upp!
Ska snart åka till Täy centrum för att kolla efter lite nya underkläder innan jag senare drar mig mot stan. Jag, Emilie och Diana ska checka in baren "Viperroom" eller något liknande, för att se om det skulle passa till våran studenskiva. Så vi ska ha möte med någon där klockan halv fem.

Men där tar inte det roliga slut, så efter det ska jag träffa Soffan, Vickan och hennes pojkvän Adde (jag råkade tydligen skriva Abbe i bloggen tidigare vilket jag blev lite mobbad för, så jag rättar till det nu ;) ). och gå på bio är det tänkt, mysigt!
Jag har inte träffat Adde tiigare, så det ska bli spännande!

Hoppas ni får en fartfyll fredagkväll!

Slemkyss!

Skolan kan vara bra härlig (ibland)

Igår blev det en oplanerad eftrmiddagen, eler det gick itne som planerat rättare sagt. Meningen var att jag efter skolan (slutade 13:00) skulle åka till Täby centrum för att checka in rean om var där igår och därefter dra till syrran i Vallntuna.
Men så bev det icke.
Jag stannade kvar till kvart i sex i skolan och arbetetade med ett kollage från Dublinresan med sex andra små sarrisar.
- Först valde vi ut typ 70 bilder/500.
- Sen fungerade det inte är vi skulle skriva ut, så det tog två timmar innan vi fick ut bilderna som vi sedan kunde klistra fast på kollaget.
- Därefter skrev en massa kommentarer till dem.

Men vi hade SÅÅ kul! Jag skrattade så jag krev i princip hela tiden. Vette om det var av tröttheten, men vi hade iallafall skit kul.
Det blir verkligen en annan känsla när man stannar kvar i skolan utan att tvingas att gå på en massa lektioner och göra en massa uppgifter, utan att man bara umgås med kompisar och lärare.
Nej, det måste göras om snart!

Älskar min klass ISIH!

pözzar

Seg i roten

Sitter i skolan och pluggar, börjar klockan tolv, men jag kom hit halv nio. Börjar bli lite seg roten nu, och det är nu skolan börjar liksom! haha... jaja, är snart klar men engelskan iallafall..sweeet.

Efter skolan ska jag nog dra till Täby C en väng och checka innan jag dunstar till stora syster i vellantuna för att umgås lite. Är så otroligt trist väder, så pållarna där hemma får vila idag tror jag bestämt!

hare bra, kexchoklá!

Älska

Vem älskar inte om den här mannen, han är ju typ..underbar!
Skrattade så jag kved på Parlamentet igår!


Okej...men ändå!

Okej, nu sms:ade Diana mig och påminde att vi börjar klockan tio, så jag hinner...
MEN DET ÄR FORTFARANDE INTE OKEJ ATT SL INTE HÅLLER TIDERNA!!

JÄÄVLA SL!

Nu börjar jag bli bra j*vla trött på sl! Kan de aldrig hålla sina tider, det är ju för fan deras jobb! De förstör bara för andra så de kommer försent till sina jobb/skolor. I mitt fall skolan! Bussar ska inte komma 5 minuter för tidigt efter vad tidtabellen säger så man missar den!!
Nu sitter jag hä hemma och måste vänta till halv nio- bussen (eftersom de inte går oftare här ute, och så länge jag inte har någon moppe är jag fast här^^)
Kommer komma en halvtimme försent till den lektion jag behöver mest hjälp med, matte c.

SL, kiss my as!


Otajmat

Jusste, när jag var iväg i stan missade jag ju Jullan och hennes kära mor Lotta när de kom förbi på en fika!
Jullan, gör om det snart så lovar jag att jag ska vara hemma!!

<33


Jag är beroende...

Clementinsäsongen har börjat, köööp!
GOOODA!!


Shoppingväder

Idag var det ett jäkla Sverigeväder! Tur att höstfärgerna sitter i än så det finns något att njuta av!
Först stack jag ut med Jaguar en sväng så han kunde få röra på fläsket lite. Hans mage pendlar seriöst fram och tillbaka när han går. XD Känns som att sitta på en förvuxen shettis, hehe.
Det dumma är att gården bredvid har fått sarmonella, så vi kan itne rida den vägen, och typ alla ridvägar passerar man gården, suck.....

Sen åkte jag och Soffan in till stan för att hitta en festklänning till henne ikväll. Vandrade runt, men hittade inte så mycket. Jag hittade däremot ett par skor, ett par stövlar med klack som jag kan ha när jag går ut! Jag tror det var för att jag inte hade några förväntningar innan att hitta några, det är då allt går vägen! Right Soffan? ;) (Intimt^^) hihi
De kostade 699 kr, men när jag står där i kassan säger kassörskan:
- 498 kr, tack.
Jag kollade lite konstigt på henne och då sa hon:
- Det är 30% rabatt på alla skor med märket Wedins. Gissa om jag blev glad! Mitt leénde var uppe i ögonsnibbarna asså! Vilket otrolig överraskande rolig nyhet!
Dessutom hittade vi även en klänning till Soffan! I sista sekunden hittade vi en klänning på H&M. Så sent att de redan stängt provrummen, så hon fick byta om i butiken :) haha. Så glad att hon hittade en tillslut!

Hoppas hon får en toppenkväll ute inatt!

blötkyss....


Vi kan också!

Nu har bloggen varit lite ouppdaterad tycker jag^^. Måste genast bli ändring!

Igår var det en speciell dag för min lilla skola, Sparre gymnasium. Dagen innan hade alla blivit tillsagda att ta på sig skoltröjorna utan att veta varför, igår fick vi reda på det.
Vi har blivit utnämda till den bästa gymnasielinjen i Täby kommun!
Så klockan elva var vi i Täby Park hotell där utdelningen skulle ske. Där var även en företagsmässa med väldigt många företag som stog och marknadsförde sig själva, från banker, smycken till skolor. Träffade bland annat Millan och Linda där vilket var väldigt trevligt! :D
Under den timmen vi var där hade vi fått och hört en massa kommentarer så som "Sparre gymnasium, vad gör ni här?" , "Det här är väl inget för er". Saken var den att vi visste ju att vi skulle vinna, men det visste ingen annan. Så där står Åva, Tibble, Enskilda mm. och tror de ska ta hem segern, skadeglädje för våran del!
Så var det dags för utdelning. Först för bästa marknadsförda stånd typ och sen den bästa gymnasielinjen. Efter det han sa vilka som avr nomenerade ropade han:
- Och vinnarna är, Sparre gymnasium, sam/internationell/idrott och hälsa samt sam/ekonomi/internationell/idrott och hälsa! 
Åva, Tibbles och de andras blickar, hahahhaha! Det var så jääkla ägande!
Så upp på scenen gick Josefin (som skrev brevet varför vi skulle vinna) och Kee, våran biträdande rekor och tog emot den stoora checkan (en sån där jätte stor!) på 10.000 kr!
YEEEAAAYYYY! Det var så kul!
Sen bjöd skolan på lunch, och vi kunda nöjda och belåtna åka hem för att njuta av segerns och helgens söttma!


Tips

Jag skulle vilja ha lite tips om tatueringar! :)

1. Vad tycker du är snyggt att tatuera? (som passar in på mig :P )
2. Vart skulle den sitta?

blötkyss


Älska

Något jag älskar är nytvättade lakan att krypa ner i när han är så där behagligt trött, vilket jag är nu. Så det ska bli väldigt skönt att sovanu...
(det värsta är att man inte kommer upp på morgonen dagen efter för att det är för skönt..hehe)

Nattinatti

godnattpuss

Höstigt

Efter en lång dag (kändes det som med en religionslektion på 2 ½ timme bl a) kom jag hem halv fyra.
Tog mig en tallrik med filmjölk som vanligt med min speciella müsli till mellis. Ni kan faktiskt få dela det goda receptet!

Väldigt god müsli, välj mängd själv:
- Solrosfrön
- Krossade linfrön
- Sesamfrön
- Cocos
- Russin
- Mandlar
- Rågflingor

Vääldigt gott med lite banan eller jordgubbar om man vill lyxa till det ;)

Iallafall, på eftermiddagen/kvällen kom min kära vackra underbara favorit Soffan för att umgås med lilla mig. Det var ett tag sen vi sågs själva, så det avr mys! Tog en ridtur i mörkret med en bitande kyrla och en tät dimma, härlig höstkväll!
Få se om hon har träningvärk imorn ;) Men med hennes "spinningben" är det nog inga problem! :D haha

Har nu tittat på "Oskyldigt dömd" och tagit ett snack med Diana i telefon, då blir man alltid på glatt humör!

Imorn ska jag till Saras skola i Norrtälje för att titta på hennes teatertalang i en pjäs, ska bli intressant...! :D

Godnatt era sparrisar!




Skolan

Sitter här i skolan och försöker skriva på en engelskaupsats, det går lite trögt kan man säga^^.
Jag längtar till lunch 11:10.
Jag längtar till skolan slutar 14:20.
Orkar inte skriva mer.
Hej då.

Tog en promenad med Tiquila i höstvädret, mys!






Vad tycker du?

Skolan idag var ganska nice. Förstod matten vilket är ett stort plus för mig del! :D
Sen efter lunch började vi med filosofi vilket jag tyckte var väldigt intressant. Vi snackade och diskuterade i av avslappanande stämning, me like måndagar, haha

Vi diskuterade bland annat den här händelsen som skedde i Canada i mitten av 1990- talet. Läs om du orkar, men det skulle vara intressant att höra din synpunkt.

Det handlade iallafall om en familj i norra Canada. Föräldrarna hade fått en flicka vid namn Tracy och hade födds med hög grad (säger man så :S) av en cp- skada.  Hon kunde varken röra sig eller kommunusera. Det enda var stöningar och några rörelser med armarna. När hon var 12 år vägde hon under 20 kg och läkarna sa att hon tänkte som en 3 månaders baby. Flertals operationer fick hon gå igenom för att hålle henne vid liv, men läkarna konstaterade att hon led.
En dag när familjen skulle åka iväg på utflykt åkte de två bilar, pappan och Tracy skulle komma senare i en egen bil. Men istället kliver pappan ut ur bilen, sätter in en slang från avgasröret in genom rutan in i bilen och tätade för. Inne satt Tracy själv kvar och dog.
Senare anmälde familjen pappan för händelsen. Under rättegången när mammam skulle vittna erkände hon att om hon inte varit så feg hade hon gjort det själv, att det avr ett lättnad för henne nu.
Båda föräldrarna var helt klara i huvudet och hade inte någon psykisk störning.
Vad tycker du? Gjorde han rätt eller fel?


Skulle vara kul att höra din åsikt så skriver jag min senare..

pössar


Måste klaga av mig!!

Detta kanske inte är så intressant för er som inte håller på med hästar, men jag måste bara få klaga av mig!!

Som jag sa var Jaguar på veterinärkliniken idag. Jag åkte lite tidigare när vi var där för att åka till skolan då mamma och pappa stannade kvar. Då visade det sig att felet var att han har varit felskodd, och har varit det sen han fick sin hovbensfraktur för 3 år sen. Det fick vi reda på idag av en tjej som är "expert" på hovar inte kunnat titta på Jaguar tidigare. Tänk om alla oerfarana vererinärer kunna lämna plats för de profesionella skulle han inte blivit sjuk från början,
VAD FAN!
Varje besök kostar ca 6000 :- beroende på vad man gör, vi har varit där 6 gånger utan något resutlat! Vi ska så klaga och få pengar tillbaka!!



Stackars killen...

Jaguar



Jaguar ser mycket bättre idag! Var hos veterinären imorse, och man ser knappt hältan längre, skönt!

Lördagkväll

Idag var det tävling på G igen, denna gång på Stäket med Ella, 100+110 cm. Det gick bra för att ha den erfaranhet hon har. :)
Under dagen ringde även Vickan och frågae om jag var intresserad av jobb på cafét i Hagaparken där hon jobbar, givetvis sa jag jaaa! :D

Nu sitter jag framför TV:n och zappar mellan kanalerna, hittar inget särskilt kul. Men det gör inget, för jag är ensam hemma! Päronen är på restaurang och Kajsa är hos Ida.
Jag är så lycklig! Haha
Värmt upp lite matrester, öppnat en cider, fått fyrkantiga ögon och har just ätit en skål glass som vanligt! :) Naajs!
Mor och far min kommer väl hem så småningom, tänkte....kolla mer på tv tills dess, haha!

Hoppas ni fått trevlans lördagkväll!

Slemkyss! :)

DUBLIN!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Dublin med skolan. Vi har haft den väldigt trevligt och tänkte skriva en liten sammanfattning eftersom det har hänt en hel del^^

Vi åker ifrån skolan runt åtta i 4 bilar i måndags, jag och fyra till åkte med Tarre. På vägen till Skavsta flygplats upptäcker Tarre att han glömt sitt pass(!!). Vi ringer runt till de andra bilarna och de påstod att han kunde åka med sitt körkort istället för passet så vi fortsatte att åka. Men den faktan var helt felaktig, så Tarre får göra ett nytt på plats.
På flygplatsen fick vi även den glada överrasningen att vi skulle checkat in på internet dagen innan vilken ingen visste eftersom Kee (våran lärare) inte sagt. Då blev det en avgift på 50 kr/pers.

Alla är nu incheckade förutom Kee och alla som åkte med honom. Incheckningen stänger och de har fortfarande inte kommit(?!). 2 min innan vi ska gå ombord på planet kommer de springande. Då har de åkt fel och åkt någon timme åt fel håll, hur man nu lyckas med det!
Aja, nu var iallafall alla ombord.

Väl framme splittrades alla för nästan alla bodde på olika ställen. Några på 4- stjärnigt hotell, andra mer budget och bodde på vandrarhem, bla jag. Efter en buss tur och en lång promenad kom vi fram dit vi skulle sova. Alla var i chock. Vi skulle sova  tillsammans med 15 andra oskända personer i ett rum med en massa dubbelsängar typ under jorden. Det var ett tjockt lager med damm på golvet, täckerna och kuddarna var i princip mögliga och överallt låg det skräp och snorpapper. FY FAN! Vi stog bara och garvade i chock.
På kvällen kollade vi med hotellet bredvid och de hade två 4-rums lägenheter lediga, vi slog till! För tre nätter i en stor fräsch lägenhet ink. frukost betalade var och en 180 kr!!!! Hur billigt som helst, vi slog till! Det var som att komma till paradiset!

Sen har vi shoppat en massa och gott runt och kollat. Lovar att vi har gått 24735 mil!!! Hittat lite grejor... Sen var vi på Google på studiebesök, as coolt ställe!!

Andra kvällen gjorde vi oss iordning för att möta Irlands pubar och nattliv. Det fanns nattliv, men de var såå stränga på åldersgränser! :( Så 17 år och 10 mån som jag är kom jag inte in...BAJS! Så vi satte oss på en pub och umgicks itsället. Snackade lite med några från Irland, Danmark och Schweiz., trevlans!

Andra kvällen hade vi chillkväll i en av lägenheterna, vi hade skit kul! Slutade tyvärr med ett stort kaos son jag inte skriver här^^...

Så, hämfärd till Sverige på torsdagen, skulle bli ganska skönt! Vårat "gäng" tar bussen till flygplatsen och kommer dit precis i tid. Vid incheckningen har Kee inte checkat in någon på internet igen...förutom mig(?). Så alla får betala avgiften på 50 kr igen förutom jag. Fattar noll. 
När vi står i kön till att gå ombord är inte Kee där(?). Alla säger att han stod vid entren och väntade på oss vilket vi inte visste eller såg. Alla sitter nu på flygplanet utom Kee som inte är ombord. Dörrarna på planet stängs... paniken höjs. Vi säger till och får uppehålla planet att lyfta. Så äntligen kommer Kee! Det är konstigt hur en människa kan överrraska en så pass mycket hela tiden! Suck. Alla kom med iallafall...^^


På vägen till Täby stannade vi till på donken och åt, var så jävla hungriga. Där var även ett invandrargäng och beställde en milkshake. Plötsligt kastar en av killarna milkshaken på tv- apparaterna som visar menyerna och på halva personalen. (!?) Så fyra polisbilar och två larmbilar kommer med säkert 15 poliser. Gud vad jag älskar poliser, jag kommer vara i deras kläder en dag!

Kom hem klockan tolv, var helt slut...Det är jag nu också av att skrivit detta, hahhaha. ska träffa brudarna ikväll, ska bli såå nice! <3

pussar o kramar!!

           

                        

RSS 2.0