Hej då!

Japp, imorgon förmiddag bär det av till Dublin, jag kommer hem på torsdag. Så det blir ett liten uppehåll nu några dagar...men...vi ses och hörs!!

PUSSAR O KRAMAR!!



Jag hoppas det slutar bättre än när jag var där sist för 3 år sen drygt.......^^

Packning

Kom just hem efter att ha varit i Täby C en vända fram och tillbka för att växla pangar med pappa. Så nu är iallafall det fixat^^.
Håller nu på att packa och ser till att jag inte glömmer nått (vilket jag kommer göra i vilket fall som helst), men iallafall. :) Vi ska inte checka in väskorna, så jag hoppas att min väska är lagom stor för att ta med..:S
Jusste, för dem som inte vet så ska jag åka till Dublin imorn med skolan, haha. Blir bjuden på resan och är borta till torsdag, ska bli kul!

Nä, nu ska jag plocka ihop de sista sakerna och sedan skriva de sista rederna på religionsarbetet jag ska skicka in när som helst..

Hadé!

Lördagkväll

Ikväll kom Karin och hennes pojkvän "Habbe". Karin och hennes syster Kristina är gamla barndomskamrater men oss och de har bott i Östersund. Men nu har då Karin och Habbe flyttat hit! Känns jätte konstigt att plötsligt ha dem så nära, och det avr jätte mysigt att träffa dem ikväll! Vi har snackat en massa, skrattat gott och ätit mumsig mat. Jag hoppas vi träffas snart igen. Dumt att vi inte tog några kort kom jag på nu!

Bamsekram!!

Love

Späckad dag

Klockan ringer 07:50, då har jag 40 min på mig att klä på mig och gå ut, samt sova ut liite till. Imorse sov jag ut liiite för mycket. Träningen började halv tio, tio vaknade jag. TYPISKT! Ringde tränaren, men det löste sig, ska träna söndag morgon istället. :)
Den tiden då jag skulle tränat la jag på att städa istället, alltid en härlig känsla när man är klar! För sen skulle jag nämnligen åka till skolan- trots att jag är ledig. Men idag klockan två skulle vi prova ut studentmössor och allt där till man kunde välja mellan. För mig blev det en mössa, en tröja och ett par mjukisbyxor, trevlans!
Åh, jusste, Kajsa sällskapade med till skolan också för hon var ledig idag.. :)
Någon timme senare drog vi till Täby C och mötte upp lilla Vickan Pickan. Vi fyllde våra magar med pasta/pizza innan vi senare på kvällen drog till Alex, Hans kille!
Det var en mysig liten chillkväll med vänner från varstans :) Det slutade också med att jag sleepade över, men drog innan alla vaknat på morgonen ^^. Dissigt värre kanske, men jag ville inte väcka dem andra, och det var skönt att komma hem i tid för där väntade.......Religionsarbetet!! Jippie! Nooooot! Men har faktiskt kommit igång, så jag hoppas att jag blir klar imorn (ehh, måste bli)...

Tack alla vänner jag känner....och alla andra!! :D

Love
       


Höstligt härligt

Härlig morgon! Jag kände mig liksom glad när jag vaknade, härlisch! Träden är så fina nu och med solen som lyser tillsammans med tryckande värme, känns ju som vår!

På engelskan drog vi till stan till Östermalmstorg för att kolla på några foton som står utanför Dramaten som vi skulle skriva om. Jag kan faktiskt rekomendera att åka dit, det var häftiga kort som man kände det fanns en mening bakom.
Me like :)

Innan vi slutade ringde jag upp företaget "abcgruppen.se" för att beställa tid för studentmössprovning. Vi hade sån tur så vi fick en tid redan imorn klockan 14:00. På min lediga dag iförsig(^^), men det är värt att åka in en vända till skolan för det! :) Måste kolla upp det där med flak också, mycket att stå i.

...är ju faktiskt inte långt kvar nu..hmm... 9 månader kvar typ! haha

see ya!
       
Kort syrran tog igår med sin kamera, fina!

Trevliga människor gillar vi!

Hej hopp!
Jag överlevde trots allt engelskan idag^^. Men jag blir så irriterad på mig själv att man ska bli så skakig på rösten när man väl står där framme. Har läst igenom texten 81563738 gånger minst och kan den heelt utantill, men få fort man kommer till kritan ska man bli nervös och darra i hela kroppen, irriterande värre!

Sen drog jag till stan för att kolla på skor, jag hittade två par plus lite smink. Jag tog mig även en sallad på Mcdonald´s till lunch. Plötsligt kommer det fram en som jobbar där och frågar om jag ville ha kaffe gratis. Det var mycket trevligt tycker jag (även fast kaffet smakade "%&+?"@") Men det är tanken som räknas!! :D MER SÅN STIL!

Måååste bara kommentera vädet oxå! Vääldigt fint! En bra dag har det varit idag helt enkelt!

Utan vänner- inget liv

När jag ändå satt här kunde jag lika gärna klämma ut ett inlägg till vad sjutton^^ . Haft en mycket mysig kväll i Norrtälje med Sara och Soffan. Vi åt gott, pratade och umgicks, det var trevlans värre! Jag tänkte inte ens på engelskaredovisningen jag inte ens börjat skriva på där hemma. Jag var helt lugnt och tänkte bara- det löser sig. Det gav mig ett leénde när jag tänkte på det. Om det hade varit i ettan hade jag haft panikångest, skulle varken kunna andas eller stå på benen! Är så glad att jag kommit över det där!

Nu har jag iallafall skrivit den och även fått den rättad av min snälla rara favorithans (hanna axelsson för dem som inte hänger med) eftersom hon har naturbegåvning för engelska, TACK HANS! <3

Nä, nu måst det sovas!

                                Bara för att jag älskar min Hans

Tänk innan handling

Egentligen skulle jag nu ligga i sängs och läsa på min engelskaredovisning till imorn, men energin och orken till det är  typ - DÖD.
Så istället satte jag mig här i lite ångest och skrev ett inlägg.

För någon sekund sen gjorde jag något väldigt korkat. Jag var sugen på mineralvatten och tog ut den ur skåpet, men den föll ur min hand ner på golvet. Helt ofokuserad tänkte jag inte mer på det och öppnade istället flaskan. På 0.125785 sekunder var hela jag, kökets väggar, golv, kylskåp, micro, spis, skåp- allt, täckt med mineralvatten. Ända ut i vardagsrummet tom. Jag får helt enkelt skylla på att klockan var halv tolv en tisdag.^^

Nattinatti!

love

Fan att engelska ska vara ett problem

Jahopp, ännu en ledig dag för min del, och då passade jag såklart på att träna. Ett dressyrpass på morgonen och en joggingtur efter lunch. Mycket mysigt i det fina vädret idag!
Skulle träffat Soffan i eftermiddag hemma hos moi, men den lilla rackarn ska på körlektion i Norrtälje då. Sååå...då åker jag dit och träffar henne istället tillsammans med Saris!! Saknar dem båda och det ska bli kul att snacka av sig lite under en middag. Ska börja göra mig iordning snart för att åka.
Är samtidigt så jäkla stressad för engelskan till imorn. En gruppredovisning om Kinas politik (va fan, kan man välja ett mer trist ämne!!??) som jag inte ens börjat med och allt verkar jätte förvirrat + min sega fart att skriva engelska + att jag ska kunna prata om det för klassen, jag kommer inte överleva!....


Jag blir glad över att få träffa sara och Soffan iallafall!


BRA!!

Är inte låten och hon otroligt bra?



Hjälp, någon?!

Jag ska nu börja med mitt religionsarbete i religion b och vet inte vad jag ska skriva om. Jag ska välja en religionskonflikt i världen (nu eller förr spelar ingen roll), men vet inte vilken jag ska välja. (Usch det låter som jag ska välja någon tröja eller liknande, men det är ju faktiskt problem i samhället vi pratar om.. Och att välja "vilken" av alla konflikter gör det bara värre^^ :S)
Har du någon idé om någon intressant konflikt jag kan välja att skriva om?


Äntligen kommit igång!

Helgen har varit skön och inte särskillt speciell. Varit iväg och tävlat och även hjälpt till på en tävling, men framförallt har jag äntligen kommit igång med min övningskörning!! Fick tillståndet i augusti, men satte inte igång förrän igårkväll i skymningen med pappa. Jag är faktiskt stolt över min debutkörning och tyckte jag skötte mig bra :) haha
Kom upp till treans växel iallafall, men det där med balansen mellan koppling och gas tycker jag är svårigt värre...men vad sjutton, det kommer!

Målet är att ha körkort i juni/juli nästa sommar, jag hoppas jag fixar det!

Fredagkväll

Dåså, har man kommit hem från en eftermiddag+kväll med min lilla Vickan. Snackat av oss en massa skit som verkligen behövdes! Satt mycket inne eftersom vi inte träffats på länge! Bland annat att hon skaffat pojkvän!! Så kul för henne, måste träffa den där omtalade "Abbe"! :D
Åt min favoritmat sushi till middag och drog sen hemåt. På bussen träffade vi Frida från Karby! Var så länge sen och så kul att snacka igen!
Tänk när vi slutade nian var det ett enda stort tårbad och det som sades va:
- Vi måste ha återträff inom ett år, minst!

Den önskan har varken blivit av eller är lika intressant, tyvärr...^^

Imorn ska det upp tidigt för då ska det tävlas igen!

Love


Nu kom jag på det!

...vad det var jag skulle skriva!
RIX MorronZoo har börjar sända i tv på kanal 6 7:25-09:00.
Något som bara inte får missas, bästa radiopratare någonsin!!



Jaha...

Är fredag och jag är ledig som vanligt, naaajs! Dagen ser ut som så att jag först ska träna och sen (förmodligen) träffa Vickan! Var superlänge sen känns det som och det ska bli kul att träffa den lilla korven igen!!

Nu har jag stopp i huvudet så jag kommer inte på nått annat att skriva...så....HARÉ!!



Sovhjälp

Tror ni på energi i rummet och sånt? Jag har inte tänkt på det tidigare, men tänk om det stämmer? Att det kan vara så att min säng är felplacerad i rummet, huset, kudden är för bucklig, madrassen för hård eller är jag bara beng när jag ska sova? För jag har jätte svårt att somna i min egen säng, oftast. Ligger och vänder mig fram och tillbaka i timmar utan resultat, hatar det!
Något förslag till vad jag ska göra? Har du något sovtips?

Please, hjälp en behövande :)

Don´t forget!

Älska Svensson Svensson, äkta jag!! hahah
Lördagar 20.00 i SVT 1

Man kan inte jämt ge järnet^^

Var hos Soffan idag och kollade på film, ääälskar sånna dagar! Man sitter bara och degar och gör ingenting, är inte det underbart? Om man jämför med min far som nu faktiskt är 60 bast, men både ser ut och beter sig som
30 (okej, ser ut kanske som 50) hihi.
Iallafall, han håller gång dagarna långa, jag förstår inte! På helgerna är han ute vid senast elva och kommer inte in förrän sex-sju. Men då börjar han fixa med annat istället så som att laga mat, riva en vägg eller kanske måla lister, alltid gör han nått!
Eller när han kommer hem efter en slitsam dag på jobbet, åker halv sju på morgonen och kommer hem sju på kvällen minst, ja, då sättar man på sig snickarbrallorna och sätter igång här hemma, ootroligt skulle jag vilja säga att det är!
Så här löd våran konversation här om dagen:
- Vad trött du ser ut pappa...
- Ja, jag har haft feber sen igår...

Va fan!

Måste män vara så stolta hela tiden? Säg att ni inte mår bra,  va inte så "mutho" all the time. Pappa är expert på det.^^
Min poäng var iallafall att jag inte, särskillt inte, idag har varit så energisk som min far alltid är.
Haft en mysig dag med film, lååång promenad och en mumsig gryta till middag. Till råga på allt blev jag även hemskjutsad (!)...av Soffan! Övningskörning, aaa, måste komma igång själv!

Taack Soffan!!<3
         My girl!

Fan, jag som aldrig blir sjuk..

Här sitter man en söndagkväll och önskar att det var fredag...suck.

Igår var jag och tävlade med Ella på Ekerö för tredje gången i hennes liv. Gick bra utifrån de erfarenheterna och rutinerna hon har, kul! Det var värt att gå upp 04.45 trots att man är sjuk...
På eftermiddagen gick jag på bio med Natta och Louise och såg "Patrik 1.5", jag gillade den. Den gav några härliga skratt i salongen! 
Efter det drog jag direkt till Becca som befann sig hos sin stora syrras tomma lägenhet tillsammans med hennes kompis Linn, Soffan och Emelie. Jag kom "lite" försent pga bion, och då var de redan fullt...igång! Haha
Jag som hade fått uppfattningen om att det skulle vara en chillkväll, men annat än chillkväll var det. :)
Det var så länge sen jag var ute, och jag skulle så behöva det! Men dit kom jag snuvig, halont, illamående och feber, inte de bästa förutsättningarna för en het festkväll direkt. Jag var totalt jätte tråkig och var tvungen att dissa tyvärr.... Huvudet ville, man kroppen sa ifrån^^
Soffan och Emelie drog till stan till någon bar (eftersom de var de enda som var 18) och planen var att vi andra tre skulle gå på någon hemmafest. 17 också att man inte fyllt 18 än..., 17 också att man inte är frisk...
JÄRNSPIKAR OCH PRINSKORVAR OCKSÅ!!!
Men men, jag kommer igen när jag kvicknat till, you will see......mohahaha

Iallafall, jag drog till min storasyster i Vallentuna och sov där (eftersom man typ inte kommer hem till mig från Vallentuna den tiden på dygnet...) Fett nice att man ahr kontakter.. :D Jag somnade bums!

Så jaa... krya på mig själv helt enkelt (fan, jag som aldrig blir sjuk annars, varför har plötsligt mitt immumförsvar blirvit så dåligt?!?)

Krya på er alla sjuka där ute




En gammal (söt) bild på Mli, Soffpropp och Beckfjeck

IDIOTER!!!

Imorse försov sig Kajsa...igen! Hon missar sin buss och måste låna mi moppe (som hon egentligen inte får köra pga varken körkort eller rätt ålder). Men snäll som jag är lånade jag ut min fina moppe jag själv har betalat och har mycket nytta av här på landet.
När Kajsa sen ska köra hem moppen står moppen inte där hon parkerade imorse. Någon jävla idiotisk person/personer har snott den!! Fy fan vad förbannad jag blir! Har andra inte andra saker att göra än att förstöra för andra?!
Haft den i ca 3 år och kan inte fatta att jag inte har den kvar... Vi hade ingen försäkring på den (eftersom den blir dyrare i längden än själva moppen), men anmälde det givetvis hos polisen. Men ofta det kommer ge nått. De kommer bara lägga anmälningen i högen blad andra stölder.

JAG BLIR SÅ ARG SÅ JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!!!!!!!!!

Så tänk om min syster för någon gång skull skulle hålla sina tider och ta lite ansvar skulle hon ha hunnit med bussen imorse och min moppe skulle stå kvar här hemma....

Så ni kan väl iallafall hålla ögonen öppna. Den stod parkerad i Söderhalls Trafikplats på infartparkeringen. Den är skoter vinröd med reg. nr PMX 907. Det låg en svart hjälm i med märket "CAN" och ett lås.

Hör av er! Tack!


Höst- here we come

Nu är verkligen sommaren slut, det är ett faktum. Tyvärr. Inom snart tid kommer mörkret och kyrlan och framförallt..slasket! Hata! Jag lovar att julsaker börjar dekorera skyltförntrerna snart...Jaja, de från den ljusa sidan, det har inte kommit riiiktigt än.

Något annat än sommaren jag sankar är min lilla Hans som är i Grekland nu den lilla rackaren! Jag hoppas att hon har det super för det är hon värd!

Miss you girl...



AAATTTSHOOOO!

Jahopp, då har hösten startat, märker jag det ^^ Näsan rinner, huvudet dunkar, halsen svider och jag har såå ont i ryggen (fast det ha ju inget med sjuka att göra... what ever) . Jag hoppas att efter att ha knarkat lite Voltaren, Alvedon och Relexin att det ska bli bättre! Jag siktar att blir frisk mot helgen då jag (förhoppningsvis) ska träffa mina super fantastiska bästa vänner! (Love ya)

Iallafall, skolan var okej^^. Datumet för resan till Dublin är satt, 29 sep till den 2 okt. Ska bli trevlans! Dock är jag fortfarande osäker på om jag ska följa med skolan till Malaysia i januari en månad. Pengar är ett problem...
Imorn är jag ledig och då ska det tränas! Få bort pizzan jag åt till middag, ajabaja att inte orka laga mat^^. hehe

Hare bra!

Ensamhet- härligt

Jag har kommit på en sak jag verkligen älskar. Ensamhet. Inte den ensamheten att man är ensam, utan det jag tänker på är att vara ensam hemma. Att komma hem från en jobbig skoldag och kriva in i ett läskigt tyst hus alldeless själv och veta att man är ensam. Det tänds ett leende och man blir glad i hela kroppen.
Man kan göra vad man vill och precis det man känner för, och det bästa av allt, man slipper höra allt tjat, glat och prat hela tiden man annars får stå ut  med.^^
Detta gör att man längtar ännu ännu mer till ett eget place, trots att jag vet nackdelarna för min del. Matlagning till exempel. Mat är något som står mig nära, men att tillaga den.....en pina. Och alla kostader som plötsligt tillkommer, eller bara skräcken för vardagen och livet som kommer förändras än sina tidigare 17 ½ år!

Iallafall, min poäng var, älska ensam hemma!



En glader ^^

Godkväll!

Vill bara skriva ett kort inlägg nu innan jag somnar. Vad tycker ni om den nya designen? Hannas Alex har fixat dem, you can ask me for his number.. hahah ;)

TACK!!

Nu måste jag sova, ska upp halv åtta imorn (och ja, det är tidigt för att vara helg!) för att hjälpa till på en tävling. Jag hoppas jag även hinner sätta mig bakom ratten och övningsköra lite!

Nattinatti

Blääää-igt väder..eller?

Usch, är det inte Sverige-i-september-väder vi ser genom rutan. Inte är det kul när man ska ut och rida i det där vädret inte, men, jag får faktiskt erkänna att det är ganska uppfriskande ändå. Man känner sig sådär duktig när man kommer in efter att ha genomlidigt dessa piskande nålar i ansiktet till regndroppar samtidigt som man känner sig ruggigt kall inuti.
Jag kan tycka det är en ganska härlig känsla. Det blir som en ursäkt till att man får sitta framför brasan och kolla på tv en liiite längre tid än vanligt. Är inte Sverige fantastikt?

Något som är mindre bra är att basillerna tar fart och vill en illa med försylning,men...en och en annan förkylning överlever man ju!

Take care / Blöta kråkan

Hemma igen!

(Mitt förra inlägg kom inte med, så det här ska egentligen vara före "SAS- inlägget" :P )

Som ni ser är jag hemma igen efter en semester i Grekland och ett trasigt internet som nu är fixat!

Ön Naxos i Grekland var helt fantastiskt! Mycket fint och mycket varmt, me like!
Vi har badat i pool och havet, solat, ätit gott, hyrt moppe och åkt runt på ön och mycket mer! haft det väldans härligt helt enkelt!
Där borta träffade vi på två svenskar som bodde på samma hotell, Saeidhe (27) och Sanaz (19). Vi hade hilma kul med dem och umgicks varje dag!

Har inte bilderna från Grekland på den här datan, men jag ska lägga upp några på hannsingen.bilddagboken.se! take a look vettja!

PoK


RSS 2.0