Tumme ner

Trots att vädret är så underbart, skolan är snart slut och det känns som att det börjar ljusna lite i tillvaron så måste jag dissa en sak. Det gäller detta företag "Studentmäklarna" som fixar studentskiva för dessa som tar studenten.

Visst, det är en bra idé att fixa detta med skiva för oss ungdomar när vi har fullt upp med skolan så här innan man går ut. Att man betalar en summa, säljer ett visst antal biljetter och de fixar resten, visst låter det bra? Det tyckte vi också...

Men detta företag har gjort så många missar och skött sig oprofessionella och oseriöst. Inte gjort vad de har lovat att göra, går inte att få tag på, småmissar här och där helt enkelt.

Idag hörde vi av oss till Studentmäklarna för att se om vi kunde se lokalen en gång till efter de har renoverat så vi fick ett nummer till festlokalen där vi ska hålla till. Saken var bara den att de som ägde lokalen hade ingen aning om att vi skulle ha skiva den 20 maj. Då visade sig att det blivit missförstånd mellan lokalen och studentmäklarna. Missförstånd?
Om vi inte hade hört av oss idag hade vi förmodligen stått utanför lokalen och de har ingen aning om att vi ska komma...missförstånd?

Nu har det iallafall rett ut sig, men jag råder er som ska ha studentskiva i framtiden, välj inte studentmäklarna om ni vill ha en välplanerad vattentät studentskiva till Din student...

(Nu får ni inte tro att våran skiva kommer bli dålig bara för det. Allt har nu rett upp sig och ni får jätte jätte jätte gärna köpa biljetter av mig för att gå på denna fantastiska skiva som kommer bli toppen kul! 120 :- , tema: Film, 20 maj)



...nja...

Ordfel vid middagen

Det finn två ord som är lätta att blanda ihop. Dessa två ord kom upp vid middagen idag.

Jag: Ja, men han är ju veran...

Att jag alltid ska blanda ihop veran och vegan...^^

Kajsa: Du ser ut som sköldpaddan i Alice i underlivet...

Hehe, vad fel och kul det kan bli när man är lite småtrött!

En liten tur som avslutning...

... på denna härliga helg med fint väder och sällskap!







Hej på er!
Vi ses!

Vilken strålande lördag, på alla sätt!

Igår var jag i stan med Malin och Soffan för att leta efter lite studentsaker samt present till Emelie som fyllde 19 år igår!

Grattis!!!!

Vi hittade tyvärr inga studentkläder, men jag hittade en par jätte mobbade shorts, hihi. Dem ska jag bära stolt i sommar... ; D

Vi hade det väldigt gosigt i stan med de fina vädret och det goda sällskapet! Därefter skiljdes vi åt för någon timme innan vi träffades igen hemma hos Emelie någon timme senare. Jag var hurtig och cyklade dit i hård motvind, var bara tvungen att punktera det! *hehe*



Söta Malin i sin söta klänning



Coola Soffan i sina coola brillor



Malin & jag



Jag & Soffan



Sen var det mysig middag med god mat!



Vickan & Saris



Lite gamla gymnasievänner till Emelie hade pallrat sig till Brottby :)


Hallå, bra väder!!

Ojoj!

Nu har det gått ett bra tag sen jag skrev sist. Känns som att bloggtrenden börjar dö ut så smått...^^ Men en liten uppdaterning ska väl göras såhär innan helgen...

Pappa, Kajsa och hennes kompis drog till fjällen idag för att uttnyttja den sista snön uppåt i landet så mamma och jag har huset för oss själva. Det började vi att fira genom att mamma köpte hem suchi till middag vilket vi åt ute i vår/sommar solen i trädgården! 

Härligt!

Jag känner sommarlovskänslor i hela kroppen just nu!






Puss & kram på er!

Pålleinlägg

Igår var det årets första terrängträning, och Ellas andra träning i livet. Så det var en...upplevelse det också. Åsa red Jaguar för första gången på en terräningträning. Allt gick toppen för dem!







<3

Nu har jag uppdaterat färdigt!

På påskdagens morgon kom pappa överraskande in och väckte mig med frukost på sängen, åhhh, bra start på dagen!



Efter att jag ridit Ella och Jaguar åkte pappa och jag upp till Söderfors, ca 1 ½ timme från mig, där vi skulle titta på min fasters, Ullas, utställning. Hon gör massa fina saker av keramik och designar även hattar. Det var kul och se och vi fick hem oss en fin vas. =) Vi stannade på middag då även kusin Adam, andra faster Madde och hennes man Lasse sällskapade, mysigt!





Hon fick nästan 200 besökare, så jag är glad för hennes skull!

Måste bara visa en bild på pappas fot också. Han fick omkull med våran största häst för över en vecka sen och landade med höften på en stock, aj! Så nu har blodet runnit från låret ner till foten.
Blåfot!



Påskafton

Har inte riktigt haft tid och lust att sitta framför burken på ett tag, därför kommer en liten sen uppdatering av våran påskafton. Vi var hos min morfar som vanligt.

Så jäkla härligt väder det var också, jisses! Så vi flyttade ut all dukning och satt ute och åt istället, underbart! Kommer ihåg för några påskar sen då det var ca 10- 15 cm snö ute, skillnad....!

Vad gjorde du för mysigt?


Klövjevägen i Ella Gård


Malte fick ockå följa med. Han blev snabbt omtyckt... =)


Jag (den där jackan åkte av sen kan jag säga!)


Lite släkt i solen


Varmt och skönt!


Måste bara visa maten, det avr så otroligt gott!


Mumma


Men sillen är nog en personlig favorit på bordet!


Kusin Isak var lite sugen på att bada i det 8 °C kalla vattnet...


...och lite bärplock som avslutning, mmmm!

Mycket nöjd med min påskafton!

Typ uppdatering

Hello!

I förmiddags tog jag mig en ridtur tillsammans med Åsa, det var väldigt mysigt i det fina vädret!

På eftermiddagen städade jag den stora bilen med att dammsuga och torka överallt. Det tog sin lilla tid, men fint blev det. Jag tog även ut massa saker ur bilen som pappa hopplöst lägger in som te x. 6 tumstockar, 20 par vantar, 8 mössor, 5 kepsar... ^^

Det var det jag hann med innan jag ställade mig i duschen för att sedan göra mig iordning. Ikväll ska jag över till Vickan som har huset för sig själv. Vi tänkte ta och grilla och snacka lite, mys.





Hehe

Disig skärtorsdag

När jag vaknade imorse såg jag att det var disigt och molnigt ute. Av någon lustig anledning tyckte jag det var ganska skönt. Det fanns ingen anledning till att må lite sämre för att man sovit lite länge så man missat solen. (hmm, dålig mening^^).

Jag gick ner och kokade mina ägg som vanligt, ett att ha på mackan och ett att äta som ett vanligt ägg. Ägg är bra gott.

Annars har jag bara degat hela dagen till klockan fem då jag gick ut och red Jaguar och Ella. Första gången jag hoppade Jaguar på 1 år ungefär, så det kändes lite ovanligt, på ett bra sätt förstås. Tyvärr blir det ingen debut för fälttävlansträning imorn så det är alldeless för blött i marken, hmmf...

Snart är det nog mat hoppas jag, det kurrar lite i magen... =)

ps. tyvärr blev det ingen påskkärring för min del iår....







Farlig sport, men det är det som är del av charmen.
Ska bli kul att tävlingssäsongen börjar snart igen!

Det är ju bara 3 år...



2006/2009



2006/2009

Ska se om jag kan jämföra lite fler bilder när jag fått Soffans kort

Parlamentet!

Kom ju på att jag inte lagt upp bilderna från Parlamentet i fredags. Vi var runt 15 st som åkte och var publik i ca 1 ½ timme i Svt- huset. Det var väldigt roligt att vara där och vi fick oss en hel del skratt.

Ni såg väl programmet i söndags?

Syn att de klippte bort så mycket...



En god lunch innan jag åkte. observera min första Tussilago jag hittade under min promenad!



Några har samlats i vårsolen



Våår!



Efter inspelningen



Ni missade väl inte min busvissling i programmet? :) *haha*



Svt- korridoren

Puss på axeln!

Hemma igen!

Nu är jag tillbaka till Stockholm igen!
I lördags åkte jag, Vickan, Soffan, Sara och Becca till västkusten, närmare bestämt Härmanö. Fyra av oss har varit där två gånger tidigare, men då på höstlovet och åkt dit med tåg, buss och färja.

Denna gång lånade vi Soffans pappas bil och tuffade mer med hjälp av Soffans körkunskaper. Resan gick jätte bra och vi gjorde flera mysiga stopp på vägen. Vi kom väl fram runt ~halv sju.

Vi har haft det jätte mysigt och har haft väldans tur med vädret! Sol varje dag med klarblå himmel!
Vi utnyttjade det med att gå flera promender och faktiskt ta oss ett dopp! Kallt som sjuttingen var det, men det är ju faktiskt en tradition att bada när man är där.

Kom hem igårkväll och somnade ganska lättvaggad efter dessa underbara dagar med mina allra bästa vänner.

(Var ju bara himla osis att jag åkte på ryggskott/muskelbristning andra dagen, så det var en "liten" smärta man fick ta sig igenom tills man kom hem till Voltaren:en)



Sara fick sitta fram först :P



Busfröna



Mys vid brasan i huset



En av de bättre utsikterna man kan ha!


Ska ut på promis


Bästa vännerna



Mycket ska till för att slå svenska västkusten

Fler bilder kommer upp på hannsingen.bilddagboken.se

Klicka på 4-7 april


Några fler...

Lite fler bilder är upplagda från resan för dem som är intresserade...

http://hannsingen.bilddagboken.se/p/main.html?#0

Klicka på 22 feb


Promenader gillar vi

I tisdags var jag som sagt ledig, så då kom Soffan över efter att hon slutat tidigt (med bil vilket jag tycker är väldigt coolt!). Vi tog en långpromenad eftersom det var superväder, vår! Man verkligen känner det i luften nu!

Vi bringade med oss "våran" hund vi har på prov just nu, en jätte tjock (dock väldigt söt) labrador vid namn Malte. *hihi*. Så han behövde den där promenaden alldra mest tror jag ;)

Annars har det inte hänt någotning särskillt i mitt lilla liv. Imorn ska jag vara publik för Parlamentet och på lördag drar jag till västkusten med mina bästa brudar! (..med bil vilket jag tycker är väldigt coolt :P ) haha









Puss o kram

RSS 2.0