Malaysiabilderna har börjat, kolla in!

Idag la vi in den enda lektionen vi har imorn på eftermiddagen så vi är lediga imorn istället, naajs! Bra med en liten skola så man kan göra sådana här knasiga bra saker. :)

Jag skulle senare fika med Hanna och Linda i Täby C, så jag tog en vända hem och tillbaka till Täby se igen. Det avr jätte kul att se dem små snygga brudarna igen, var ett tag sen! Linda har ju varit i Spanien så fick höra lite om det... Det blev helt enkelt en del skitsnack innan vi skiljdes åt.

Jag sitter nu och lägger upp lite Malaysiabilder. Orkar inte lägga upp fler just nu, så får fortsätta imorn igen. Men du får gärna kika in och titta, du behöver inte vara medlem.

http://hannsingen.bilddagboken.se/p/main.html?#0

Klicka på 21 februari



I paradiset...



My girls

Yes, klar!

Det har just släppt en jäkla tung tygnd från mina axlar- jag är klar med filosofin..eller har iallafall skickat in den. Känns bra!
Nu är det bara psykologin kvar...^^

Var bara tvungen att dela med min glädje.. hehe

Kom till våran studentskiva!

Ojojoj! Detta var vekligen länge sen jag satt vid datorn, typ en vecka! Haha... Har helt enkelt inte haft någon lust att glo framför burken. ^^

Idag drog Natta, Diana och jag in för att skriva kontrakt med studentmäklarna för våran studentskiva den 20 maj. Det är bara att rycka tag i mig när som helst, var som helst för att köpa en biljett!
Det är en onsdag, men tors-fredag är alla lediga då det är kristihimmelfärd och klämdag+ helg. Så alla som har mycket prov och arbeten kan komma iallafall eftersom det är så mycket ledigt då! (Jag tänker närmast på dig Hanna... ;)  )



Har fortfarande inte lagt upp Malaysiabilderna än...jag vet...
..men här är...en...

Sooool!

Solig dag- underbart! Tog ett hårt ridpass på dagen innan jag tillsammans med Natta drog in till stan. Det var länge sen vi umgicks bara vi två, så det var trevlans.

Vi åt lite middag innan vi slog oss ner i salongstolarna i Sergel, balkongplats (rekomenderas), och såg En shopaholics bekännelser vilket var en typisk amerikansk komedi så vi fick oss några goa skratt! =)

Eftersom SL- bussarna är så oerhört dåligt tajmade så skulle jag missa min anknutningsbuss med ca 3 minuter. Så jag drog hem till Natta och kollade lite tv innan jag åkte hem. Trött som jag är ska jag snart dra mig mot bedden min, är tövling imorn jag måste vara utvilad till..

Hoppas vi också haft en härlig lördag!

Pussar




gammal bild...

JÄVLA SL...IGEN!

Hur ofta hör man inte människor klaga på SL? - Väldigt ofta. Och jag ska inte gå emot den strömmen...

Nu har det kommit ett förslag om att lägga ner 625- linjen och byta ut den mot en annan!!! VAD I HELVETE, på ren svenska! Hur sjuttingen ska jag ta mig någonstans?

Åhh, jag blev så arg när jag hörde/ läste det igår!! Det är tydligen en Brottbybo som lagt fram förslaget för att det är jobbigt att titta i två olika tidtabeller (676:an i en och 625/665 i en annan tabell), den människan måste vara den mest lata person jag hört, och dessutom väldigt självisk. Jag skulle vilja ta ett fysiskt "snack" med den personen....

Men jag tror inte förslaget kommer gå igenom ändå, det kommer vara för tok för många protester mot det... 
(hoppas jag...)

http://vallentunasteget.se/nyheter/1.94910

Nä,nu orkar jag inte mer!

Jag trodde att den här resan skulle göra att jag fick tillbaka motivatinen när jag kom hem till att plugga. Men jag skulle vilja påstå att det är tvärtom. Jag pallar inte göra någonting och är totalt ointresserad och typ...bryr mig inte.

Dessa kommande två veckorna kommer inte vara en dans på rosor.

Usch!

SKOLTRÖTT!

Ny vana!

Helt otroligt att den där tidsomställningen aldrig ger sig. Är fortfarande väldigt trött och huvudvärken sitter i, jaja, den ger väl efter snart.

Jag gick faktiskt upp extra tidigt imorse för att hinna äta frukost! De som känner mig känner nog även till att jag är dålig på att få i mig något på mornarna vilket givietvis inte får sådana vidare bra konsekvenser under dagen... Men nu ska jag (försöka) ta mig i kragen och få i mig nått varje morgon! Idag blev det faktiskt en hejdundrande frukost.

- Filmjölk med musli och russin
- Mörkt fiberrikt bröd med ost och gurka
- Ägg
- Juice
- Frukt

Inte så dåligt pinkat va? Jag hoppas det håller i sig relativt bra i fortsättningen! Kanske inte sån där ambitiös frukost, men ni fattar vad jag menar...^^ Hehe

Tillbaka till plugget också! Känns helt okej. Känns också som dessa 3 veckor i Malaysia bara har varit en dröm som nu är borta med vinden, konstigt..

Nej men nu ska jag sova, trött som få!

(Jag vet att jag inte lagt upp bilderna från Malaysia på bilddagboken än, men jag säger till när det är gjort, vilket är snart hoppas jag!)


Tillbaka till Sverige

Jaha, då var man tillbaka till det lilla kalla Sverige igen dårå, vilket är jätte skönt! Den sista veckan längtade nog alla hem ganska mycket; familjen, vänner, djur, mat etc. Nog för att Malaysia är ett jätte fint mysigt land, man att komma iväg från fukten, många gånger stanken, tiggande och stirrande folk och den ganska ovarierande maten )som jag tjatat så duktigt om).
Vi gick upp 05.00 Malaysisk tid och åkte därefter flygplanet till Arlanda i drygt 11 timmar. Även denna gång satt vi och gottade oss med alla godsaker som kom nästan hela tiden framför tv-skärmen. Fick någon halvtimmes sömn vilket var skönt.

Jag fick nästan en chock när vi landade- snö..och granar...och...kallt! Detta är 5: planet vi åkt på tre veckor och samtliga andra gånger har vi haft palmer och grönt som utsikt genom flygplansfönstret. Jaja.
(Började redan att fälla i planet, är väl pga av luften där uppe eller nått^^).

På kvällen var det jätte kul att träffa familjen igen! Vi firade med typ champange och åt gott! :D Det känns som att Malaysia var så länge sen, otroligt hur fort man kan ställa om sig!

Gick och la mig runt tio, vilket är 05.00 Malaysisk tid. Att vara uppe i 12 timmar tär på en... Men det går fort att ställa om sig!





Några bilder av vad som har tagits där borta. Ska lägga upp bilder på hannsingen.bilddagboken.se ikväll om jag hinner.

Pussar på er,
good to be back


Snart kommer taxin...

Nu ar det bara nagra minuter kvar tills taxin kommer som ska ta oss till busshallplatsen. Bussen avgar 23:30 lokal tid, alltsa om 42 minuter. Kee har tydligen fatt tag i billiga bussbiljetter till Kuala Lupur med inklusive massage i en timme, ska bli najs! Det ar synd att man mar sa latt illa sa jag inte kan fortsatta lasa pa min bok "Man som hatar kvinnor" pa bussen...
Jaja, kommer fram pa morgonen..

Hors sen!

Puss hej da Singapore!

Typ

Tjena mittbena!

Vi gick upp for nagra timmar sen, sovmorgon till elva for en gangs skull. Det ar ju faktiskt lordag!
Igar var Linnea, Emma, Emilie och jag ute och tog en drink, trevlans!

Idag ar det sista dagen i Singapore, sen blir det nattbussen ikvall till Kuala Lumpur...

Matswe dra, tjho!

MIN BASTIS'S DAG!

Ja, det ar faktiskt sant, min lilla bastis Soffan fyller 19 ar idag!!!
Jag onskar dig sa mycket grattis och jag ska krama sonder dig nar jag kommer hem!

Pussar Pussar Pussar Pussar

(Tyvarr ar det skiiit dyrt att ringa, sa du far noja dig med detta inlagg salange tills jag kommer hem ;) hihi Kyss )

Singapore- varldens forebild

Igar ankom vi till Singapore efter att ha akt tva flyg (har trottnat sa pa att flyga, fjarde planet nu pa tva veckor). Dessutom var jag forskyld sa det var en san smarta att visats dar uppe i luften. Huvudet sprangdes!

Singapore ar ju kant for sin renlighet och jag kan saga- det stammer! Josses! Det ar inte en enda skrapbit nagonstans! Helt otroligt! Toaletten pa flygplatsen var liksom fraschare an de hotell vi bott pa, doftade rosor och allt var skinande rent. Typ 50% av alla arbetade mannikor har ar sakert stadare. Inne pa toaletten satt det liksom tre stadare som sag till att allt var rent och att man spolade efter sig. For om man inte gor det far man bota.

Du far inte ata och dricka pa tagstationer, da far du bota 3000 kr ungefar (!) Du far inte ta in tuggummi ioverhuvudtaget in i landet och det ar noga regler for vart du kan roka...

Men uppenbarligen har det gett resultat.

Efetersom jag ar typ "kand" hos mina vanner att inte slanga skrap pa marken osv. sa typ alskar jag det har landet! Hihi.
En forebild for valden helt enkelt!

Vi bor i ett typ 15 kvadratmeter stort rum (vi fyra tjejer) med vaningssangar, sa det ar valdigt trangt, men mysigt! Innan vi la oss igar spelade vi en runda Monopol och snackade samtidigt med en tysk som reste runt. Man traffar sa mycket nytt folk! =)

Na, nu ska vi ut och titta pa lite sevardheter och sen ut till on Sentosa cove, ska bli spannande!

Hors sen!

Puss pa kindarna!

Oki, lite bilder....

Jag orkar inte skriva nagot langt inlagg, sa jag lagger upp lite bilder iastaalet. Om ni vill lsa mer utforligt (vilket faktiskt ar kul att lasa!) sa kan du ga in pa emiliere.blogg.se. =)


Jag ar lite sma nervos over att aka ivag..hihi


Emilie med all sin packning pavag till skolan. Darifran ska vi bli skjutsade till Arlanda


Jag och Emma i bilen pavag till Arlanda


Typ lyx for mig!! Tv i tvavaningsplanet! hiih

Det gar sa segt att ladda upp bilder, opch min tid ar typ slut.. sa jag satter punkt har...

Pussar!

ps. vi var pa en san dar paradiso idag igen med vit sand, palmer, ljummet turkosa vatten och stakande sol! WOW!

Tanker pa er alla dar hemma hela tiden, ses snart. drygt en vecka kavr har...

En till halsning(!)

Nu sitter vi pa ett internetcafe och klockan ar 18:27 lokal tid och vi ska snart ivag for att handla lite mat hem och ha filmkvall. Ska bli sa najs!

Jag vill bara visa alla fina bilder vi tagit pa alla upplevelser vi ahr varit med om! Det coolaste var nog att sova i djungeln hitintills. Att sova pa madrasser med endast ett myggnat mitt i djungeln och alla djur, wow! Coolt att ha varit med och upplevt! Vi sag en massa apor, insekter, orm (dock inte jag :P), krokodil, veran mm. mm. !

Jaja, jag tror det ar battre att jag berattar eye to eye nar jag kommer hem far det ar svart att skriva ner allting.

DIANA, JAG HAR INTE GLOMT DIN 18- ARSDAG!!!! MASSA MASSA GRATTIS!! SKULLE SA VILJA KRAMA OM DIG NU! MEN DET FAR VANTA TILLS JAG KOMMER HEM! PUSS PUSS PUSS PUSS (alla halsar massor!)

Bilder kommer ni inte undan, det kommer senare!

puss till alla er andra ocksa!

Malaysiahalsning!

Yes yes! Jag kom in pas min bloggsida! Ar nu i Kita Konabalu (storre stad) och da ar i internet battre, och jag kommer darfor in pa .se- sidor!
Det har nu gatt over en vecka sen jag kom hit, och det har hant en del del! Vi har haft som en semestervecka eftersom det har varit sportlov sa vi har akt runt pa hela Borneo och sovit i djungeln, gatt hangbro, gatt pa orangutangcenter, varit pa en exotisk o (san dar med sand och 2 palmer typ)... och mycket mycket mer! Josses!

Men nu maste jag fortsatta plugga, vi hors snart igen hoppas jag!

pussar pa er alla, saknar er sa!

RSS 2.0