Fortfarande lite sommar- hallå!?

Ställade mobilen på alarm på klockan nio imorse för att känna mig "lite duktig". När den ringde reste jag mig upp med en väldig obalans och ramlade rakt in med huvudet och tv:s hörn. AJ! Kommer på en bula :(
Hur som helst gick jag inte upp nio, jag gick upp tjugo över tolv. Lite dåligt samvete, men jag var ändå glad. Jag var ensam hemma, och jag verkligen älskar det! Ingen som tjatar, knatar, pratar eller gör någonting annat man stör sig på. Men när jag kikar in i Kajsas rum så ligger det någon där om inte Kajsa själv. Fint att försova sig första skoldagen.
Det komiska är att jag inte är förvånad.
Utan någon klandrande kommentar gick jag bara och hämtade moppenycklarna och stjutsade henne till skolan en timme innan hon slutade. 

Tog fram dammsugaren en vända innan jag och Kajsa tillsammans åkte till stan på eftermiddagen. Vi skulle se om vi kunde hitta någon schysst klänning till Grekland nu på lördag. Men det är ju typ helt omöjligt! Överallt finns det bara höst/vinter kläder. Visst ska man vara förberedd i tid, men vad fan, det är fortfarade augusti! De kan väl fortfarande ha framme lite sommarkläder. Hittade väl någon liten klänning, men jag var ändå besviken!

Hoppas jag får träffa mina små kompisar Diana, Natta och Lollo imorn. Ringde Diana idag, och det är alltid lika kul att prata i telefon med that girl...my girl! <3

Måste bara kommentera att Sverige tog ett silver idag i hästhoppning, Go Rolf Göran Begntsson!!

Ta bilder!

Snart ska jag och mama iväg och kolla på tapeter till vardagsrummet. Vi har varit iväg en gång tidigare och skrivt ner några tapeter vi tyckte var intressanta. Jag lovar att vi kollade på 2971369472 stycken, minst! Så därför var ju den "nedskrivna-tapet-pappret" ganska viktig.
Givetvis tar jag hand om lappen som jag kort därefter helt tappar bort. Skit.
Men igår kollade Kajsa på sina bilder och såg på en av dem att jag lagt ner lappen i ett par byxor. Och där låg dem ju oxå, i bakfickan så fint och säkert!  Vilken hilma tur att kameran åkte upp!
Lappen funnen!

(Kanske märkte att inlägget handlade om att jag har väldigt tråkigt och har ingenting att göra)

Chao!

Lite nytta gör jag allt ibland

Sitter här på min mammas jobb och tog en paus från allt städande. Har fått ett jobb för en dag eller två att städa (då menar jag verkligen städa) arkivet. Det är tre stycken stora rum fullt med pärmar, papper, mappar och "några" dammråttor vilket är min uppgift att ta bort.
Har gått hyffsat så här långt. Har kramp i armar av skruppandet, blåsor i händerna av borstandet, russinfingrar av allt renmedel och fått en hel del motion av allt spring i trappor från vind till källare, flera hundra meter längt bort i ett garage släpande på den där dammsugaren och allt därtill.
Men jag är glad. Jag gillar att städa. Särskilt när det är på mammas jobb som jag älskar att vara!

Som sagt tog jag nu en paus (den riktiga städaren snodde dammsugaren) och inväntar morsan som drog till rikstan en sväng. Är så där med arkitekter, flänga runt så där om dagarna^^ haha
Anyway, I hope she come back soon! :)

Ha det bra, kexchoklá!

Btw åt mamma och jag på någon vietnamiskt (stavas det så :S) restaurang till lunch, det var rackarns gott!! MUMMA!


Jag måste träna mig att tåla blod

Gick upp åtta imorse, det var tugnt. Först då slog det mig att jag skulle behöva gå upp minst en timme tidigare än idag då skolan börjar igen...ångest...
Skulle rida lektion vid tio, det gick prima.
När jag kom tillbaka till stallet var både jag och Ella (bild) dyngsura av svett, men så ska det ju vara efter en träning!
Anyway, plötsligt hör jag hur Ella rycker till, och när jag kollar dit ser jag bara hur en slamsa hänger från hennes mule. Jag får panik.
Det är blod på golv, väggar, hon, jag. Usch, Jag som knappt kan se blod utan att tuppa av. Skräckslagen ringer jag mamma och pappa. Mamma ringer veterinär och granne och bla bla bla. Kaotiskt var det iallafall.
Senare kom veterinären och klippte och sydde och allt vad hon gjorde. Jag kunde se..hälften med några luftpauser därimellan.

Egentligen skulle jag spela lasergame med Hanna, Alex, Linda, Paolo och några till. Men på grund av detta så fick jag stanna hemma, trist.

En sak är säker- jag måste, på nått himla vänter, vänja mig av min svimförmåga vid mycket blod. Att jag ska bli polis är ju ännu en anledning till att göra det.





Stackars Ella. Sprutor fick hon också vilket jag aldrig skulle klara av så duktigt som hon gjorde!

Utekväll med brudarna- kul som alltid!

Vad skulle man ta sig till utan sina vänner? Jag är så otroligt glad att jag har vänner som är så underbara!
Vi (Soffan, Sara, Emelie, Malin, Emma, Becc och hennes kompis Charlott och jag) drog oss till Östermalm för att undersöka ett nytt suchiställe, naajs!
Stället var mys, maten var god men personalen sög! Men jag går gärna dit igen! haha

När vi var mätta och belåtna hade vi ingen lust att dra oss hemåt, det är då man vill sätta sig på nån krog för att bara umgås och träffa lite nytt folk. Men tyvärr finns det vissa personer som får lida sig igenom hela året till 22 november då man fyller 18. En av dem är jag. Men vad sjutton, man kan ju inte få mer än ett nej, så sara och jag (vi som varken var 18 eller hade falskleg)  testade iaf. Det var varken koll in eller till baren.
Efter lite skitsnack och dricka för några, åkte vi hem.

Det var en trevlig kväll som jag gärna gör om!

Take care


DET ÄR INTE SANT!

Nu när jag ändå sitter här med bloggsidan uppe måste jag kommentera detta, jag gråter blod...!
Susanna Kallur faller på första häcken, detta är inte sant! Fan vad tragiskt!

Det trodde man aldrig....

Sitter och bloggar här ett halvår typ ett halvår efter mitt senaste inlägg, hehe regnet öser ner här utanför, tur att man har OS att kolla på!!
Ikväll ska jag iväg till stan och äta suchi med gänget, yeay!




Här är jag innan vi åker på 50 års fest i lösdags

RSS 2.0